Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που θέλεις κάτι περισσότερο από έναν έρωτα της μιας βραδιάς ή της μιας εβδομάδας;

Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις το άλλο σου μισό, τον άντρα εκείνο με τον οποίο θα ξεκινήσεις μια σοβαρή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, τότε σίγουρα θέλεις να γνωρίζεις αν είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες και αν ο δεσμός σας έχει προοπτικές.

Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης θα σου δώσει σίγουρα τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Καλό είναι, όμως, να γνωρίζεις πως όσον αφορά στους άντρες, υπάρχουν τρία ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις και δε θα εξαφανιστούν μόλις τελειώσουν οι καλοκαιρινές διακοπές στο νησί! Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να τα ανακαλύψεις!

Ταύρος

Θέλεις έναν άντρα για να κάνεις σχέση; Τότε στρέψε το ενδιαφέρον και την προσοχή σου σε έναν Ταύρο. Ο άντρας που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν φοβάται τη δέσμευση και είναι συνήθως πιστός σύντροφος. Με Κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ταύρος αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα σε μια σχέση. Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για εκείνον; Πως αγαπά και εκτιμά τα καλά πράγματα σε αυτή τη ζωή και θέλει μια σύντροφο με την οποία θα μπορεί να μοιραστεί τις πιο όμορφες και ποιοτικές στιγμές της καθημερινότητάς του. Μάθε, επίσης, πως παίρνει τη σχέση του στα σοβαρά και μισεί τα παιχνίδια χειραγώγησης σε ό,τι αφορά στη συναισθηματική του ζωή. Φρόντισε, λοιπόν, να μην παίξεις με την καρδιά του διότι θα τον χάσεις και τέτοια «διαμάντια» καλό είναι να τα κρατάς.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Καρκίνος

Από τον Ταύρο περνάμε στον Καρκίνο, το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο. Ο άντρας Καρκίνος αναζητά την πραγματική και ουσιαστική αγάπη στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Θέλει να βρει μια σύντροφο ζωής, έναν άνθρωπο δίπλα στον οποίο θα μάθει, θα περάσει καλά και θα γεράσει. Νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του και μπορεί εύκολα να κατανοήσει σε βάθος τα συναισθήματά της και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της. Αξίζει, επίσης, να γνωρίζεις πως ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου αγαπά την οικογένεια και το σπίτι. Αν ψάχνεις, λοιπόν, έναν τρυφερό… σπιτόγατο, σε αυτόν τον άντρα θα τον βρεις. Πρόσεξε, απλώς, να μην τον πληγώσεις διότι θα πάρει την προδοσία βαριά και θα υποφέρει.

Ζυγός

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά ο Ζυγός είναι ένα ακόμη ζώδιο που είναι κατάλληλο για σχέση. Ο άντρας Ζυγός είναι ρομαντικός και γοητευτικός και λατρεύει την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και τις σχέσεις του. Θα σε μαγέψει εύκολα και θα σε τραβήξει κοντά του. Σε αντίθεση, όμως, με τον Σκορπιό -ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να σε μαγέψει και να περάσει μαζί σου μια βραδιά γεμάτη πάθος, ο Ζυγός βάζει όλη του τη γοητεία στα ραντεβού του, με σκοπό να βρει την κατάλληλη σύντροφο. Σε ενημερώνουμε, επίσης, πως ο άντρας Ζυγός δεν φοβάται να ανοίξει τη καρδιά του και να σου δείξει ότι είναι συναισθηματικά ευάλωτος. Λατρεύει την επικοινωνία και σίγουρα θα σου μιλήσει χωρίς δισταγμούς για όσα τον απασχολούν.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μελέτησε την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης για να μάθεις αν ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις είναι ο ιδανικός για εσένα και αν η σχέση σας έχει προοπτικές και λάβε υπόψη σου τις παραπάνω πληροφορίες για να βρεις έναν σύντροφο ζωής αυτό το Καλοκαίρι.


Πηγή