Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Θέλεις να ξανακερδίσεις έναν Αιγόκερω;

Είχες σχέση με έναν Αιγόκερω ή μια Αιγοκερίνα, πίστευες ότι όλα πήγαν υπέροχα, μέχρι που σου έριξε τη βόμβα και σου ζήτησε να χωρίσετε; Εσύ όμως τον/ην θέλεις ακόμα και είσαι διατεθειμένη/ος να κάνεις ό,τι μπορείς για να τον/ην ξανακερδίσεις.

Διάβασε τις συμβουλές μας και πράξε ανάλογα. Σε προειδοποιούμε όμως από τώρα ότι είναι πολύ δύσκολο!

Κατ’ αρχάς, να σου πούμε ότι ο/η πρώην σου ανήκει σε ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια του ζωδιακού, οπότε θα χρειαστεί από την πλευρά σου αρκετή δουλειά και υπομονή. Να ξέρεις, μάλιστα, ότι αν θεώρησε ότι η απόφασή του/ης να το λήξετε ήταν η πλέον σωστή, μπορεί να στενοχωρήθηκε, αλλά, ως συνήθως θα ήπιε το αγαπημένο του/ης ουίσκι να πνίξει τον καημό του/ης και να ξεχάσει τις προσδοκίες του/ης και μετά τέλος… Άρα, αν θέλεις να τον/ην ξαναέχεις, θα χρειαστείς ισχυρά επιχειρήματα για να του/ης αλλάξεις γνώμη και κυρίως πράξεις.  

Χρησιμοποίησε τη λογική

Ως ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως σπάνια βγαίνει από μια σχέση γρήγορα. Δεν ξυπνά ένα πρωί και λέει «α δε μπορώ, θέλω να χωρίσω». Συνήθως κάνει αρκετή υπομονή, περιμένει να δει και από την άλλη πλευρά δείγματα και προθέσεις, κυρίως, συνέπεια λόγου και πράξης. Αν έχει να κάνει με ένα πρόσωπο που είναι σταθερό στην… αστάθειά του και μόνιμα δεν ξέρει τι θέλει να επακολουθήσει, τότε το πιο πιθανό είναι να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Πριν, λοιπόν, πας να τον βρεις και να του μιλήσεις, να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για το τι γυρεύεις από αυτόν/η, να έχεις κάνει μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά της σχέση σας, τις δυνατότητες που έχετε σαν ζευγάρι, να έχεις εντοπίσει όμως και τι πρέπει να διορθωθεί.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Κάνε την έκπληξη

Ο Αιγόκερως χρειάζεται ρομαντισμό, ειλικρίνεια και κατανόηση. Χωρίς αυτά τα τρία, με μαθηματική ακρίβεια σύντομα θα απομακρυνθεί από τη σχέση. Δε συγκινείται από δάκρυα και συγγνώμες, όχι γιατί είναι σκληρός/η, αλλά επειδή ήδη έχει δώσει ευκαιρίες και περίμενε να δει μια αλλαγή στάσης, οπότε δεν πείθεται. Αν πραγματικά έχεις μετανιώσει και τον/ην θέλεις πίσω,  κάνε μια χειρονομία που δεν περίμενε καν, που θα αγγίξει την καρδιά του και δείχνει πόσο πραγματικά  είσαι ερωτευμένη/ος μαζί του/ης. Δε θα χάσεις! Ακόμα και αν δεν πέσει με τη μία, θα αρχίσει να μαλακώνει και να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει.

Αν το θέλεις πραγματικά, θα το έχεις

Ο χωρισμός για κανέναν δεν είναι ευχάριστος, ειδικά γι’ αυτόν που η καρδιά του ράγισε. Επειδή ο Αιγόκερως πήρε την απόφαση να σε αφήσει, δε σημαίνει ότι δεν πόνεσε. Μάλιστα, μπορούμε να σου πούμε με βεβαιότητα ότι, σαν ζώδιο κατά βάση μονογαμικό, που επιδιώκει σχέσεις σταθερές και με διάρκεια, ίσως του στοίχισε παραπάνω από σένα και παιδεύτηκε αρκετά, μέχρι να το πάρει απόφαση ότι δεν πάει παραπέρα. Δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά αξιοπρέπειας η αποχώρησή του. Όμως, κατά πάσα πιθανότητα, βαθιά μέσα του/ης ελπίζει να τον/ην προσεγγίσεις, όντας/ούσα συνειδητοποιημένος/η και ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και τα λάθη σου και ύστερα απέναντί του/ης. Μόλις δει ότι πραγματικά ότι έχεις αλλάξει, εννοείς ό,τι λες και ειδικά ότι είσαι πραγματικά ερωτευμένη/ος, τότε να είσαι βέβαια/ος ότι ο χωρισμός σας θα είναι μακρινό όνειρο.

Διάβασε επίσης: Γυναίκα Αιγόκερως: Πολύ σκληρή για να πεθάνει…

Με αυτά τα 4 ζώδια ο Αιγόκερως κάνει το τέλειο ζευγάρι


Πηγή