Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια του νερού, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν οι Καρκίνοι εκδηλώνονται ερωτικά τείνουν να είναι λίγο «κολλιτσίδες». Μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά προσκολλημένοι σε αυτόν τον τρόπο φλερτ, που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και εμμονικός.

Καρκίνε, μπορεί να αγκιστρωθείς στο επιχείρημα της φιλίας, σε βαθμό ψύχωσης. Για σένα δεν υπάρχει πιο αξιόλογη συμβουλή για την αγάπη και τον έρωτα από το «να παίζεις σκληρά». Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Εν κατακλείδι, μην είσαι «χύμα» και μην επιτρέπεις στον πληθωρικό χαρακτήρα σου να φανερώνει όλα σου τα συναισθήματα. Κράτησε και κάτι για σένα! 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν, αλλά υπάρχουν διάφορα είδη φλερτ. Ορισμένα φλερτ εκδηλώνονται με ζωντάνια και χαρούμενη διάθεση. Κάποια άλλα όμως μπορεί να αποδειχθούν πολύ πιο ελκυστικά, αφού στοχεύουν στην πλήρη οικειοποίηση του συντρόφου τους. Ο Σκορπιός βέβαια, είναι οπαδός της δεύτερης μεθόδου!

Σκορπιέ, είσαι άτομο με φυσική περιέργεια και αρκετά δραματικός και μπορεί να φαίνεσαι λίγο θορυβώδης στην αρχή, όταν πρωτογνωριστείς με ένα άτομο που σε έλκει.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σιγουρευτείς ότι η επικοινωνία σας θα παραμείνει σε ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα λειτουργούσε τρομερά θετικά στο άλλο άτομο. Κανείς δεν θέλει βαρύ κλίμα και εντάσεις όταν ξεκινάει μια σχέση!

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, είσαι ένα από τα πιο στοχαστικά ζώδια. Συχνά, μπορεί να είσαι αρκετά απόμακρος/η και να νιώθεις ότι είναι πολύ εύκολο να χάσεις κάθε αίσθηση κατεύθυνσης στις επιδιώξεις σου.

Για να βελτιώσεις την επαφή σου με ένα άτομο που σε έλκει, σιγουρέψου πρώτα ότι του «μιλάς» συχνά με τα μάτια. Μπορεί στην αρχή να διαπιστώσεις ότι είναι κάτι που «πρέπει» να το κάνεις, αλλά σύντομα θα σταματήσεις να δυσκολεύεσαι και θα γίνει πιο απλό για σένα.

Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι ένα αργόσυρτο βλέμμα μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πιο ελκυστικός/ή, ακόμα κι αν συνομιλείς με έναν εντελώς άγνωστο! 

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση


Πηγή