Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

Ειδικά αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια του Νερού, δηλαδή τον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τον Ιχθύ και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία, αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

-Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο αρκετά… εσωστρεφές. Σε αντίθεση με τον Ζυγό, ο οποίος όταν θέλει είναι κοινωνικός, εξωστρεφής και θέλει συνέχεια να διασκεδάζει και να περνάει καλά σε κάθε in στέκι της πόλης. Ο Καρκίνος από την άλλη δεν βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού του, ούτε για να κατεβάσει τα σκουπίδια. Αναμενόμενο το thank you next…

Υδροχόος λειτουργεί με τη λογική και είναι πραγματιστής. Ο Καρκίνος από την άλλη σκέφτεται και λειτουργεί με βάση την καρδιά του και τα συναισθήματά του. Τα ζώδια αυτά ανήκουν σε διαφορετικούς και… παράλληλους κόσμους που δεν μπορούν να συναντηθούν.

Κριός είναι υπερβολικά… «ωμός» για τον Καρκίνο. Επίσης είναι brutal και σκληρός και πληγώνει συνεχόμενα τα συναισθήματά του. Δεν μπορεί να τον καταλάβει και ο Καρκίνος είναι μόνιμα με ένα παράπονο στο στόμα, ενώ ο Κριός αγανακτεί με όλη αυτή τη γκρίνια και την μιζέρια που βγάζει ο Καρκίνος.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

-Ο Σκορπιός δε μπορεί να διαχειριστεί με τίποτα την συμπεριφορά και τις τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας που έχει ο Δίδυμος. Ο οποίος από την άλλη τον βλέπει ως έναν άνθρωπο τόσο… «σκοτεινό» και αγέλαστο που τον «χαλάει» και τον  ξενερώνει.

Λέων πολύ απλά… εξουθενώνει τον Σκορπιό, τόσο πνευματικά, όσο και συναισθηματικά. Η συνεχόμενη ανάγκη τους για προσοχή και ενδιαφέρον «τρελαίνει» τον Σκορπιό, ο οποίος κάποια στιγμή θα βγάλει το «κεντρί» του. Και τότε είναι που ο Λέοντας θα «τρέξει» να σωθεί!

Τοξότης χρειάζεται ελευθερία και ανεξαρτησία, κάτι που ο Σκορπιός δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να του δώσει. Θέλει να τον ελέγχει και να τον επιβλέπει. Ο Τοξότης θα γίνει… «μπουχός» σε χρόνο dt όταν νιώσει ότι «πνίγεται».

ΙΧΘΥΕΣ

Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι άτομα που λειτουργούν με το συναίσθημα. Ωστόσο, ο Σκορπιός παραείναι dark για ένα ζώδιο σαν τον Ιχθύ και δεν μπορεί να τον διαχειριστεί. Πληγώνεται και τα παίρνει όλα προσωπικά. Ο Σκορπιός θα είναι αυτός που θα φύγει πρώτος από την σχέση αυτή και ο Ιχθύς θα μείνει να μαζεύει τα κομμάτια του.

-Ο Ιχθύς λειτουργεί μέσα στο χάος, ενώ η Παρθένος μόνο σε ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο περιβάλλον. Είναι δυο άτομα εντελώς διαφορετικά και η καθημερινότητά τους θα είναι ανυπόφορη. Η Παρθένος θα αγανακτήσει με το χάος και το ότι όλα είναι «στον αέρα» και θα φύγει για να βρει την ηρεμία της.

Ζυγός και Ιχθύς είναι δυο άτομα ρομαντικά και συναισθηματικά, ωστόσο, αυτά τα στοιχεία δεν αρκούν για να κάνουν τη σχέση τους να κρατήσει και να… ευημερήσει. Ο Ζυγός δεν αντέχει το χάος και το ψέμα και δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Ιχθύ με αποτέλεσμα να τον παρατήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Διάβασε επίσης:

Τα ζώδια που δεν θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα άτομο

Τα 3 ζώδια που φοβούνται μήπως ερωτευτούν

Αυτά τα ζευγάρια ζωδίων δεν έχουν αντίπαλο!

 


Πηγή