Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για αυτόν το λόγο θα πεις ψέματα στο ταίρι σου!

Σίγουρα δεν θα σου άρεσε να ανακαλύψεις ότι ο/η σύντροφός σου, για οποιονδήποτε λόγο, σου έχει πει ψέματα. Στην ιδανική περίπτωση, όλοι θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σε κάποιον που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι είναι πάντοτε ειλικρινής.

Όμως, κανείς δεν είναι τέλειος! Ακόμα και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να παρεκκλίνει από της αρχές της ειλικρίνειας που έχουν τεθεί στη σχέση του. Εάν αυτές οι μικρές παρεκκλίσεις του/της συντρόφου σου σε ενοχλούν (πράγμα κατανοητό), θα ήταν αρκετά χρήσιμο να γνωρίζεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο θα μπορούσε να πει ψέματα στο ταίρι του. Όχι για να τον/την δικαιολογήσεις και να του δώσεις συγχωροχάρτι, βέβαια. Απλώς, το να κατανοήσεις τα κίνητρα του, πριν βιαστείς να έρθεις σε αντιπαράθεση, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τη διαφωνία σας στη σωστή της βάση και στη συνέχεια να δεις πώς θα αντιμετωπίσεις το μικρό ή μεγάλο ψέμα που σου έχει πει.

Διάβασε παρακάτω τι μπορείς να περιμένεις από τα ζώδια του νερού στον τομέα της ειλικρίνειας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θέλει να σε επιβαρύνει με τα συναισθήματά του

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, αυτοί που άγονται και φέρονται περισσότερο από τα συναισθήματά τους είναι οι Καρκίνοι. Πέραν της υδάτινης φύσης τους που τους προσδίδει ευαισθησία, κυβερνώνται και από την Σελήνη, το ουράνιο σώμα που σχετίζεται με τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων. Ως εκ τούτου, είναι πολύ ευάλωτοι σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που νοιάζονται και αγαπούν.

Δεν αποτελεί έκπληξη, αν ένας Καρκίνος πει στον/στην σύντροφό του ότι όλα είναι καλά, ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο για να αποφύγει να τον/την πληγώσει. Όταν, λοιπόν, ρωτήσεις έναν/μια Καρκίνο πως νιώθει και σου πει «μια χαρά είμαι», το πιο πιθανό είναι ότι θέλει να… επαναλάβεις την ερώτηση!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Του αρέσει να δοκιμάζει τα όρια σου

Οι Σκορπιοί είναι πολύ αφοσιωμένοι και προστατευτικοί με τους ανθρώπους που αγαπούν. Ωστόσο, έχουν μια φήμη ότι δεν είναι πάντα τόσο ειλικρινείς. Αυτό συμβαίνει, πρώτον επειδή τους αρέσει να δοκιμάζουν τα όρια ανθρώπων και καταστάσεων και δεύτερον επειδή έχουν την τάση να είναι πολύ μυστικοπαθείς.

Ένας Σκορπιός μπορεί να πει ψέματα μόνο και μόνο για να δει τι μπορεί να καταφέρει με αυτό. Μπορεί όμως και να θέλει να κρύψει πράγματα που θεωρεί και πιστεύει ότι δεν είναι κανενός άλλου υπόθεση πέρα από τον ίδιο. Ούτε καν του ατόμου με το οποίο μοιράζεται τη ζωή του.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν θέλει να πληγώσει τα συναισθήματά σου

Οι Ιχθύες διαθέτουν μια έμφυτη ενσυναίσθηση, οπότε, όταν πονάει ο/η σύντροφός τους, πονάνε και οι ίδιοι. Εκ φύσεως, αυτό που θέλουν είναι να αποφεύγουν οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει πόνο στο αγαπημένο τους πρόσωπο. Και αν χρειαστεί να πουν ένα μικρό ψεματάκι ή να ωραιοπήσουν λίγο την αλήθεια, ας είναι.

Ένας Ιχθύς δεν απολαμβάνει ούτε επιθυμεί κατά βάθος να είναι ανέντιμος ή ψευτάκος. Απλώς μερικές φορές πιστεύει ότι η καλοσύνη… συμβαδίζει με ένα μικρό, αθώο ψέμα.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

 

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!


Πηγή