Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια του νερού και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξε εμπιστοσύνη το ταίρι σου!

Κάτω από το σκληρό κέλυφός τους, οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι και ευάλωτοι άνθρωποι, οι οποίοι πολύ εύκολα μπορεί να πληγωθούν και να αποκτήσουν ψυχικά τραύματα. Ένας Καρκίνος που έχει πληγωθεί, δεν ξεχνά ποτέ αυτόν τον πόνο, για αυτό το να καταφέρεις να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του αποτελεί συνήθως μια τεράστια πρόκληση. Μέχρι να πιστέψει στις καλές προθέσεις του συντρόφου του/της και να ανοίξει την καρδιά του, δεν θα μπορέσει ποτέ να δείξει στο ταίρι του όλη την αγάπη που έχει να προσφέρει.

Καρκίνε, προσπάθησε να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να του δώσεις αγάπη, εκτιμώντας και απολαμβάνοντας όσα σου παρέχει η σχέση σας. Και τότε να είσαι σίγουρος/η ότι θα ανταποδίδει τα θετικά που παίρνει από εσένα, κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δες τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων!

Οι σκυθρωποί και απαισιόδοξοι Σκορπιοί έχουν την τάση να «βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο» και αυτή ακριβώς η αντιμετώπιση μπορεί τελικά να σαμποτάρει τις σχέσεις τους. Ένας Σκορπιός, αντί να νιώθει μνησικακίες και να εφαρμόζει αυτοεκπληρούμενες προφητείες, θα έπρεπε να προσπαθεί διαρκώς να επικεντρώνεται στις θετικές πλευρές, οι οποίες που σίγουρα υπάρχουν.

Σκορπιέ, πράγματι, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιες είναι οι προοπτικές μιας σχέσης, εκτός αν είσαι ανοιχτός στο να δεχτείς τις δυνατότητες που έχει αυτή η σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ταίρι σου είναι αυτό που είναι!

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικά και ονειροπόλα άτομα, οπότε δεν μπορούν παρά να βλέπουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά – ειδικά όταν πρόκειται για το ταίρι τους! Μια συμβουλή προς όλους τους Ιχθύς: Η εξιδανίκευση του/της συντρόφου σας δεν σας ωφελεί ποτέ και σε καμία περίπτωση! Ένας Ιχθύς που δημιουργεί μέσα του μια ρομαντική εκδοχή του συντρόφου του, το μόνο που θα καταφέρει είναι να απογοητευτεί όταν η πραγματική εικόνα και ο ρεαλισμός αρχίσουν να αναδύονται μπροστά στα μάτια του.

Ιχθύ, θα είσαι πολύ πιο κερδισμένος/η, εάν αντιμετωπίζεις και αγαπάς το ταίρι σου ως ένα ατελές άτομο, όπως είναι στην πραγματικότητα, και όχι ως το παραμυθένιο πλάσμα που έχεις δημιουργήσει με τη φαντασία σου!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!


Πηγή