Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Το να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα σε μια σχέσηείναι πραγματικά πολύ δύσκολο, λόγω των συνθηκών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας ή του χαρακτήρα του δικού σου ή του άλλου ατόμου. Αν ανήκεις στα ζώδια του νερούδιάβασε πιο κάτω ποιος είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μπορεί να νιώσεις ότι σου έφυγε το πάθος ή η… καψούρα για το πρόσωπο με το οποίο ήσουν φουλ ερωτευμένος/η: 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το κυρίως ζητούμενο για έναν Καρκίνο είναι κυρίως η δημιουργία οικογένειας. Αν διαπιστώσει ότι ο σύντροφός του δεν εκτιμά το μέλλον μαζί του ή τη δημιουργία ενός άνετου και σταθερού σπιτικού, θα έχει πρόβλημα να συνδεθεί συναισθηματικά και να παραδοθεί ολοκληρωτικά.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός αγαπάει την ένταση. Παθιασμένος και σοβαρός, δεν ανοίγεται εύκολα και όταν το κάνει το εννοεί πραγματικά. Αν νιώσει ότι ο σύντροφός του δεν τον βλέπει εξίσου σοβαρά και δεν μπορεί να ταιριάξει μαζί του όσον αφορά την ένταση και το πάθος, θα ψάξει να βρει κάποιον άλλον που μπορεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο… ονειροπαρμένος Ιχθύς είναι διαισθητικός και δημιουργικός. Θέλει έναν σύντροφο που μπορεί να κάνει πράγματα και που θα είναι πάντα εκεί για αυτόν. Αν δεν νιώσει ότι στηρίζεται συναισθηματικά από τον/την σύντροφό του, είναι πολύ πιθανό να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του. 

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή