Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάποια στιγμή αναρωτήθηκες «Γιατί δεν κατάφερα να κρατήσω αυτήν τη σχέση;». Πάντα βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις, όμως αν ανατρέξεις στα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι το καθένα έχει ένα στοιχείο που φανερώνει τον πραγματικό λόγο που δεν έμεινε μέσα σε μια σχέση. Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, αλλά έτσι είναι .

Ας δούμε ποια είναι αυτή για τα ζώδια του Νερού:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η ζεστή, δεκτική καρδιά σου είναι το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο χαρακτηριστικό σου. Σου είναι τόσο εύκολο να αντιδράς με υπερβολή, ακόμα και για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Αυτό είναι που συνήθως απομακρύνει τον/την σύντροφό σου. Είσαι υπερβολικά συναισθηματικός/ή, χωρίς καμία αμφιβολία και τείνεις να νιώθεις σε πολύ βάθος το κάθε τι. Είσαι παθιασμένος/η στον έρωτα από τη φύση σου, κάτι που είναι πολύ όμορφο, αλλά το πολύ πάθος «κατακέφαλα» μπορεί να γίνει αφόρητο για τους άλλους, που δεν το καταλαβαίνουν. Και όλα αυτά είναι αρκετά για να τους οδηγήσουν μακριά σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια αήττητη συνήθεια να σπρώχνεις ή μάλλον να επισπεύδεις τα πράγματα σε μια σχέση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει μακριά τον/την σύντροφό σου. Φτιάχνεσαι τόσο πολύ στην ιδέα της αγάπης, που την στιγμή που έρχεται στη ζωή σου, προσκολλάσαι εντελώς σε αυτήν. Θέλεις τόσο απελπισμένα να λειτουργήσουν καλά τα πράγματα που τελικά καταφέρνεις να τα καταστρέφεις πριν να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν. Θέλεις ο σύντροφός σου να δεσμευτεί με τον ίδιο τρόπο με σένα και αν νιώσεις ότι δεν το κάνει, είσαι πολύ γρήγορος στο να χάνεις την ψυχραιμία σου και να… τρελαίνεσαι!

ΙΧΘΥΕΣ

Ως Ιχθύς, είσαι πολύ εκλεκτικός, για το δικό σου καλό πάντα. Ακόμα και ένα μικρό ή ασήμαντο χαρακτηριστικό κάποιου μπορεί να αλλάξει εντελώς τα αισθήματά σου απέναντί του. Έχεις γνωρίσει δεκάδες υποψήφιους συντρόφους, αλλά ελάχιστοι από αυτούς ήταν ικανοί να ταιριάξουν με τα δικά σου «φαντασιακά» πρότυπα. Για σένα, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να είσαι μόνος/η, παρά να ζήσεις με κάποιον που δεν ταιριάζει στις ρομαντικές προσδοκίες σου.

Διάβασε επίσης:


Πηγή