Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Να γιατί δεν πρόκειται να μείνεις σε μια σχέση

Οι σχέσεις είναι δύσκολες από μόνες τους, όμως κάποιες φορές τις κάνουμε και εμείς ακόμα πιο δύσκολες. Το να ερωτευτείς και να αποφασίσεις να μπεις σε έναν δεσμό είναι το εύκολο της υπόθεσης. Το δύσκολο είναι να τον διατηρήσεις και να παλέψεις για να τον σώσεις. Τις περισσότερες φορές όμως, ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, όταν μια κατάσταση δεν… τραβάει πια και έχει αρχίσει να κουράζει και τις δυο πλευρές. Το κάθε ζώδιο λοιπόν θα αποφασίσει να φύγει από τον δεσμό του για διαφορετικούς λόγους. Αν είσαι ζώδιο του νερού, διάβασε παρακάτω το γιατί:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά έχουν ακουστεί για τους Καρκίνους, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουν αρκετοί είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο έχει ώρες ώρες τεράστια ανάγκη την… μοναξιά του. Ναι! Και όμως! Όταν απομονώνεται και περνά χρόνο με τον εαυτό του, νιώθει ασφαλής. Για να ξαναβγεί από το «καβούκι» του, θα πρέπει να έχει έναν καλό λόγο. Εάν τελικά «εκτεθεί» και δεν πάρει την αγάπη που περίμενε ή τα συναισθήματα που προσδοκούσε, τότε υποθέτει τα χειρότερα και ξανακλείνεται στο «καβούκι» του. Εννοείται βέβαια ότι θα έχει ξεκόψει κάθε επαφή και επικοινωνία με το άλλο άτομο, ειδικά αν έχει πονέσει πολύ εξαιτίας του. Δύσκολα θα ξαναπιστέψει στην αγάπη και θα γίνει πάλι δοτικός και ανοιχτός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για την περίπτωση! Όσα έχεις ακούσει για τους Σκορπιούς δεν είναι μύθοι, είναι η πραγματικότητα. Στις σχέσεις τους είναι περίεργοι και αργούν πολύ να δεθούν με έναν άνθρωπο. Είναι καχύποπτοι, καταπιεστικοί ώρες-ώρες και απίστευτα κτητικοί. Η ζήλεια τους βγαίνει αυθόρμητα και είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορούν να ελέγξουν. Δεν εμπιστεύονται ούτε την σκιά τους, βλέπουν παντού εχθρούς και ερωτικούς ανταγωνιστές. Το κακό είναι ότι δύσκολα θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους κι αυτό γιατί δεν θέλουν να δείξουν «αδυναμία» στον/στην άλλο/η ή να «εκτεθούν». Νιώθουν φυσικά πολλά και σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο τα κρατάνε για τον εαυτό τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι υπερβολικά ρομαντικοί, σε σημείο που να κουράζουν τον/την άλλο/η. Στο μυαλό τους είναι όλα ιδανικά και ζουν το δικό τους παραμύθι. Στην αρχή όλα είναι τέλεια, φανταστικά και όπως τα ονειρεύονταν, μέχρι που φτάνει η στιγμή να συνειδητοποιήσουν ότι όσα ζουν δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι πίστευαν ή είχαν στο μυαλό τους. Απογοητεύονται, κατηγορούν για όλα την κακή τους την τύχη και τα βάφουν μαύρα. Τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους έχει κάποιος δεδομένους, θα εκμεταλλεύεται τα συναισθήματά τους, μόνο θα παίρνει από εκείνους και ποτέ δεν θα δίνει.

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 4 ζώδια να κρατάς μικρό καλάθι!

Αν θέλεις έναν ανεξάρτητο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

Τι έχουν αυτά τα γυναικεία ζώδια και τα προτιμούν οι άντρες;


Πηγή