Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Όλοι οι άνθρωποι μπορεί κάποια στιγμή να ένοιωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν από κάποιον φίλο ή σύντροφο. Και μάλιστα, στην περίπτωση που κάποιος σου αρέσει, είναι πολύ εύκολο να συμφωνείς με οτιδήποτε θέλει ή να είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος/η μαζί του, ακριβώς επειδή έχεις αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό το άτομο.

Μπορεί απλώς όταν πεινάει να σου ζητήσει να μαγειρέψεις κάτι. Ή να σου πει ότι είχε σκεφτεί να πληρώσει το φαγητό και για τους δύο σας, αλλά φοβάται μήπως μείνει από βενζίνη στο γυρισμό. Ή μπορεί να θέλει να περάσει μαζί σου ένα χαλαρωτικό και ερωτικό δίωρο και μετά πρέπει να φύγει για να βρεθεί με τους φίλους του. Και αυτό να συμβαίνει κάθε φορά που συναντιέστε! 

Στην τελική, πολλοί από εμάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά να μας χρησιμοποιεί ο φίλος μας ή το ταίρι μας. Επιπλέον, φαίνεται ότι όλα τα ζώδια, το καθένα με τον τρόπο του, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή το φίλο ή τον σύντροφό τους.

Διάβασε πιο κάτω τα σημάδια που δηλώνουν ότι κάποιο από τα ζώδια του νερού μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα να εκμεταλλεύεται την αγάπη ή την αδυναμία σου:

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο Καρκίνος έχει μια καλή μέρα, σημαίνει ότι είναι καλά ο ίδιος, και όλα όσα κάνει και λέει είναι σαν καθαρό χρυσάφι. Αλλά όταν έχει μια κακή μέρα, μπορεί να παρουσιάσει υπερευαισθησία ή ανασφάλεια, την οποία σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του.

Όταν ο Καρκίνος γίνεται ανασφαλής, συχνά θα χρησιμοποιήσει εσένα ή τους φίλους του προσπαθώντας να σας τραβήξει την προσοχή. Ατυχώς για εκείνον, δεν συνειδητοποιεί ότι σου ζητάει να τον παρηγορήσεις και να πάρεις το μέρος του, αφού συνήθως είναι πολύ σκοτισμένο το κεφάλι του εκείνες τις στιγμές. Αν τον αγαπάς και τον νιώθεις, αυτό μπορεί να μη μοιάζει τόσο κακό, αλλά μετά την πέμπτη ή έκτη φορά, θα το λέγαμε επιεικώς… ενοχλητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων μέσα στους οποίους πιθανόν βρίσκεσαι κι εσύ – οπότε όταν έχει μια κακή μέρα και χρειάζεται να εκτονωθεί, περιμένει από σένα να είσαι πάντα εκεί και να τον ακούσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν αντιδράσεις με τον τρόπο που θέλει, δεν θα διστάσει να σου πει εκείνος πως θέλει να νιώθεις. Όταν είναι στις κακές του, μπορεί να γίνει πολύ χειριστικός με τους ανθρώπους γύρω του.

Όταν ο Σκορπιός σε χρησιμοποιεί σε βλέπει κάπως σαν σάκο του μποξ. Μπορεί οι αντιδράσεις του να δείχνουν ότι τα έχει μαζί σου και κάνει προσωπική επίθεση, αλλά στην πραγματικότητα ξεσπάει επάνω σου επειδή εκείνος έτυχε να μην είναι στις καλές του ή να έχει περάσει μια πολύ κακή μέρα. Μπορεί να σου κάνει μπούλινγκ, να προσπαθεί να σε κρατάει σε μόνιμα άσχημη διάθεση ή να σε αγνοεί εντελώς μέχρι να του ζητήσεις συγνώμη. Χρειάζεται πάντως να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τον Σκορπιό, επειδή είναι πολύ ΚΑΛΟΣ σε αυτό που κάνει. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς θέλει να κρατάει μια υγιή ισορροπία μεταξύ του μοναχικού του χρόνου και του χρόνου που περνάει με τους φίλους, αλλά ανεξάρτητα από το τι κάνει και με ποιον, μισεί αφάνταστα το να βαριέται. Οπότε όταν σε πάρει και σε ρωτήσει αν έχεις χρόνο για λίγη παρεούλα, βεβαιώσου πρώτα ότι ενδιαφέρεται πραγματικά να περάσετε χρόνο μαζί ή απλώς σε εκμεταλλεύεται για να μην υποφέρει από βαρεμάρα.

Του αρέσει να αξιοποιεί στο έπακρο ό,τι κάνει. Ακόμα και αν η ατζέντα του περιλαμβάνει να μείνει στο κρεβάτι όλη μέρα και να βλέπει σειρές ή ταινίες στη συνδρομητική, δεν παύει να αισθάνεται ότι επιτελεί κάτι. Αν νιώθει ότι ο χρόνος του δεν είναι δημιουργικός, θα σε χρησιμοποιήσει για να περάσει ευχάριστα, ενώ παράλληλα έχει το ταλέντο να σε κάνει να πιστέψεις ότι πραγματικά απολαμβάνει την παρέα σου. Σόρρυ, αλλά θα προτιμήσει να είναι με τον οποιονδήποτε, χωρίς καμία διάκριση, παρά να βαριέται τη ζωή του!

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ξέρουμε με ποιο τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 


Πηγή