Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, τι είναι αυτό που σε κάνει να ερωτεύεσαι;

Το να ερωτευτείς κάποιον, συνήθως απαιτεί περισσότερα από το να ακούτε την ίδια μουσική ή να τον βρίσκεις χαριτωμένο και γοητευτικό. Δεκάδες παράγοντες συμβάλλουν στην έλξη που θα νιώσεις για κάποιο άτομο και, είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση. Με βάση το ζώδιό σου πάντως, ο λόγος για τον οποίο ερωτεύεσαι έχει να κάνει με μια ακαταμάχητη ιδιότητα που διαθέτει το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του άλλου ατόμου σε τραβάει σαν μαγνήτης και έχεις την τάση να το αναζητάς διαρκώς σε κάθε υποψήφιο σύντροφο.

Ο έρωτας βέβαια δεν είναι κάτι τόσο απλό που να βασίζεται μόνο σε μια ιδιότητα ή ένα χαρακτηριστικό, όμως ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχει συνήθως ένας παράγοντας στον οποίο απλά δεν μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που θα δελεάσει τα ζώδια του νερού και θα τα κάνει να ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιον/α που τους εμπνέει και τους καθησυχάζει ότι έχουν βρει το ιδανικό ταίρι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλοσύνη

Οι Καρκίνοι είναι μεγαλόκαρδοι και διαθέτουν τεράστια ευαισθησία και ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίσεις την καρδιά τους είναι να τους φερθείς με καλοσύνη. Αυτό το υδάτινο ζώδιο δεν τρέφει μεγάλη εκτίμηση στα «παιχνίδια» και τις διφορούμενες καταστάσεις, όμως δεν θα βαρεθεί ποτέ τις προσεγμένες χειρονομίες και τα γλυκά μικρά δώρα. Εάν υπάρχει κάποιο ζώδιο που θα λυγίσει με μια κάρτα γεμάτη ευχές, με σπιτικά γλυκά και με χειροποίητα στολίδια, αυτός είναι ο Καρκίνος.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτοτροπία

Οι Σκορπιοί είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και για αυτούς η χημεία δεν έχει να κάνει με κοινά ενδιαφέροντα και ωραίες συζητήσεις. Όταν ένας Σκορπιός ερωτεύεται, είναι συνήθως επειδή η σεξουαλική ένταση είναι αισθητή και το φλερτ πέρα από κάθε προσδοκία. Οι άνθρωποι που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν έναν Σκορπιό είναι αυτοί που μπορούν να φλερτάρουν σαν επαγγελματίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Ιπποτισμός

Οι Ιχθύες είναι το απόλυτα ρομαντικό ζώδιο και τίποτα δεν τους συγκινεί περισσότερο όσο ένας παλιομοδίτικος ιπποτισμός. Αυτό το ζώδιο τείνει να ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου του σε μια χώρα… φαντασίας. Οπότε, όταν συναντήσει ένα άτομο που θα τραβήξει την καρέκλα για να καθίσει, θα του ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και θα του φέρει λουλούδια, είναι σίγουρο ότι θα τσιμπήσει το… δόλωμα. Τι θα μπορούσε άλλωστε να είναι καλύτερο για έναν Ιχθύ από το να ζει στην πραγματικότητα αυτά που βλέπει στα παραμυθένια όνειρά του;

Διάβασε επίσης:


Πηγή