Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.

Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια του Νερού

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα των Καρκίνων είναι πολύ βαθιά. Οι γυναίκες του ζωδίου συγκρίνονται με τις πριγκίπισσες της Disney, επειδή είναι ρομαντικές και λαχταρούν την ευτυχία με την παραμυθένια έννοια, μόνο που μερικές φορές παγιδεύονται σε μη ρεαλιστικές φαντασιώσεις. Αυτή η οπτική τους για τη ζωή και τις σχέσεις είναι που κάνει τους Καρκίνους να νιώθουν πολύ πόνο μετά από έναν χωρισμό.

Ένας Καρκίνος μπορεί να «βγάλει νύχια» και να καταφέρει κάποια ξώφαλτσα χτυπήματα ή να εκστομίσει μερικές πικρές προσβολές στον/στην πρώην του. Αλλά το πιο πιθανό είναι, όταν κανείς δεν τον βλέπει, ο πόνος του να εκφράζεται πολύ πιο έντονα από ό,τι αφήνει να φανεί.

Καρκίνε, για να απαλύνεις τον πόνο του χωρισμού, κράτα τα αγαπημένα πρόσωπα κοντά σου και σχεδίασε μαζί τους πολλές διασκεδάσεις, ταξίδια, πάρτι, συναυλίες. Κάνε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά και την εμφάνισή σου και οτιδήποτε άλλο που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δες τα μεγάλα πράγματα που υπάρχουν στον ορίζοντα για σένα και ίσως ν’ ανακαλύψεις πόσο πιο γλυκιά είναι η ζωή από την οποιαδήποτε φαντασίωση.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν υπάρχει κάτι που φοβάται ο Σκορπιός στους χωρισμούς, είναι η κατάρρευση μιας σχέσης που φαινόταν άθραυστη. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι έντονο, συναισθηματικό και βαθιά μυστικοπαθές. Δυσκολεύεται απίστευτα να αποχωριστεί αυτά που κάποτε ένοιωθε ως πολύ ιδιαίτερα ή σημαντικά. Πολύτιμες συνήθειες και συμπεριφορές που του δημιουργούσαν συναισθήματα τα οποία δεν είχε αφήσει κανέναν να τα αντιληφθεί. Γιατί; Επειδή γνώριζε ότι αν ποτέ εξαφανιστούν, θα νιώσει το έδαφος να γκρεμίζεται κάτω από τα πόδια του.

Σκορπιέ, μην ξεχνάς ότι είσαι επίσης το ζώδιο της αναγέννησης, το οποίο συμβολίζεται από τον Φοίνικα. Με αρκετό στοχασμό και φροντίδα του εαυτού σου, θα καταφέρεις να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου, ακόμα πιο δυνατός από πριν και με περισσότερη γνώση για το τι χρειάζεσαι από τις σχέσεις σου. Επιπλέον, θα κατανοήσεις καλύτερα το πως θα εφαρμόσεις στην πράξη όλη την εμπειρία που αποκόμισες.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες ως πνευματικοί, διαισθητικοί και με μια τάση προς στο αφηρημένο, μισούν τους οριστικούς χωρισμούς. Τους αρέσει να βλέπουν την αγάπη μέσα από ροζ γυαλιά και, μερικές φορές, προτιμούν να… αφήσουν την πόρτα ανοιχτή ώστε να γυρίσουν πάλι πίσω, παρά να «κλωτσήσουν» τη σχέση τους για τα καλά. Μισούν την ωμή ειλικρίνεια και τους τρομάζουν οι τελεσίδικες καταστάσεις.

Όταν ένας Ιχθύς βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματικότητα ενός χωρισμού, η ψαρίσια ψυχή του δεν θέλει τίποτα άλλο από το να κολυμπήσει μακριά, κάπου όπου θα νιώθει ασφαλής. Γενικά, έχει την τάση να αφήνει τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο ασαφή, για να μην πληγώσει κανένα συναίσθημα – ούτε το δικό του ούτε του/της πρώην του.

Ιχθύ, πρέπει να ξέρεις ότι μερικές φορές ο καθορισμός των ορίων μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ελαχιστοποίηση του πόνου που προκαλεί ο χωρισμός. Προσπάθησε να προκαλέσεις τον εαυτό σου να γίνει αληθινός και ειλικρινής και θα δεις πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα μια τέτοια στιγμή, αλλά μακροπρόθεσμα θα νιώσεις πιο δυνατός/ή από ποτέ.

Διάβασε επίσης:


Πηγή