Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες: Πώς αντιδρούν στους καβγάδες με το ταίρι τους;

Οι καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια είναι κάτι σύνηθες και μάλλον… αναπόφευκτο! Είτε μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση είτε σε γάμο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην διαπληκτιστούν με τον άνθρωπό τους, έστω και σπάνια. Και όποιος πει το αντίθετο, λέει σίγουρα ψέματα ή κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα μαλώσεις ποτέ με το ταίρι σου, αλλά πόσο συχνά, πόσο σοβαρά και με πόση ένταση. Υπάρχουν ζώδια που μισούν τους καβγάδες και άλλα που τους λατρεύουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο «ανάβουν τα αίματα». Κάθε ζώδιο βέβαια έχει τον δικό του τρόπο ξεσπάσματος ή αντίδρασης όταν «τα τσουγκρίζει» με τον/την σύντροφό του. Είναι θέμα επιλογής!

Διάβασε παρακάτω με ποιον τρόπο επιλέγουν να συγκρουστούν με το ταίρι τους τα ζώδια του νερού, όταν νιώσουν ότι «έφτασε ο κόμπος στο χτένι»:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το πιο γνωστό απ’ όλα τα ζώδια για την κατάρρευση μέχρι δακρύων, κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τον/την σύντροφό του. Αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή έχει μια μεγάλη και ευαίσθητη καρδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να χειριστεί τους καβγάδες με το ταίρι του, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει. Θα κλάψει, θα παραπονεθεί και θα αναφωνήσει πολλές φορές «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»! Ωστόσο, μόλις σκουπίσει τα μάτια του και συνέλθει κάπως, σίγουρα θα κρατήσει μια μνησικακία. Και μάλιστα, μπορεί να επαναφέρει ξανά και ξανά στην επιφάνεια επιχειρήματα για καταστάσεις που συνέβησαν χρόνια πριν!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει πιο ύπουλο και πονηρό ζώδιο από ένα Σκορπιό, κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Μαλώνει με τον/την σύντροφό του, χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι παλεύει, κάτι που τον κάνει αρκετά τρομακτικό. Τα παιχνίδια του μυαλού που παίζει είναι «θανατηφόρα». Αν η χειριστική συμπεριφορά του πετύχει, στο τέλος θα καταφέρει να μετατρέψει τον/την σύντροφό του σε ένα πιστό και υπάκουο σκυλάκι. Επιπλέον, θα τον/την αφήσει με την πεποίθηση ότι είναι και θύμα σε αυτήν την περίπτωση, λέγοντας «Εντάξει, αν εσύ θέλεις να γίνουν έτσι τα πράγματα». Στην περίπτωση βέβαια που οι χειρισμοί του δεν πετύχουν και αποκαλυφθεί, στο τέλος μπορεί να ζητήσει και συγγνώμη. Φυσικά, μέχρι που να σκεφτεί κάτι καινούργιο για να «βασανίσει» τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θα συγχωρήσει τον/την σύντροφό του κυριολεκτικά για τα πάντα, κάθε φορά, ακόμα και αν έχει 100% άδικο. Η ανιδιοτέλεια αυτού του ζωδίου είναι αξιοθαύμαστη, αλλά μερικές φορές, κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού καβγά, μπορεί να αφήσει τον εαυτό του να γίνει χαλί για να το πατήσουν. Ένας Ιχθύς έχει τα πρωτεία στον ρόλο του «θύματος», αφού στο τέλος ενός καβγά το πιο πιθανό είναι να ζητήσει και συγγνώμη επειδή φέρθηκε τόσο απαράδεκτα. Απλώς θέλει να κυλούν όλα ομαλά και ειρηνικά, μόνο που υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποια μέρα, ο/η σύντροφός του να εκλάβει τον Ιχθύ ως δεδομένο. Ωστόσο, λόγω της απέραντης ψυχικής του ευαισθησίας, θα δίνει πάντα μάχες με το ταίρι του, στην περίπτωση που συμπεριφερθεί σκληρά σε κάποιον άλλον.

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα «πάρεις το αίμα σου» πίσω, μετά από ένα τσακωμό με το ταίρι σου!

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!


Πηγή