Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Έτσι θα καταλάβεις ότι σε θέλουν

Ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς όταν φλερτάρουν, εκφράζονται με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Τι κάνουν; Αν σε έχουν βάλει στο μάτι, τότε θα είναι… «ύπουλοι» σε ό,τι έχει να κάνει με τα συναισθήματά τους. Όποτε τους κοιτάξεις, εκείνοι θα στρέψουν το βλέμμα τους αλλού, έτσι ώστε να μην καταλάβεις ότι τόσο ώρα σε… «κάρφωναν». Δεν θα σου στείλουν ποτέ μήνυμα στο κινητό σου ή στα social media. Θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή σου με Likes ή σχόλια και θα βλέπουν φυσικά κάθε story που ανεβάζεις. Θα σε έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Μπορεί κρυφά να κάνουν κι ένα print screen την φωτογραφία που ανέβασες και να την στείλουν στον κολλητό τους, λέγοντάς του πόσο πολύ σε γουστάρουν. Αν και θα «πέθαιναν» αν καταλάβαινες το πόσο σε θέλουν, όλοι γύρω τους έχουν πάρει ήδη χαμπάρι το πόσο τσιμπημένοι είναι μαζί σου, επειδή δεν σταματούν να μιλούν για σένα. Είναι αυτό που λέμε «θες να κρυφτείς κι η χαρά δεν σε αφήνει».

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια που συνήθως… τα κερατώνουν;

Έτσι θα καταλάβεις ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του με βάση το ζώδιό του

Αυτοί είναι οι «παρτάκηδες» του ζωδιακού!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή