Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια της φωτιάς, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι γνωστό ότι προτιμάει το άμεσο και απροκάλυπτο φλερτ. Δεν έχει καιρό για… τσιριμόνιες! Είναι το άτομο που θα γίνει οπαδός και ακόλουθος όσων αγαπάει, ωστόσο καλό θα ήταν να επικεντρωθεί σε ένα άτομο και να μην κοιτάει γύρω-γύρω.

Κριέ, έχεις την τάση να παρασύρεσαι από οτιδήποτε μοιάζει γοητευτικό ή συναρπαστικό και θεωρείς ότι θα σε βγάλει από την ανία και θα σε παρασύρει στον ρομαντισμό και την ερωτική έκσταση. Είσαι αυθόρμητος και εκφράζεις τον σεξουαλικό σου μαγνητισμό απροκάλυπτα, κάτι που μπορεί να γοητεύει πολλούς ανθρώπους. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο να βρεις το άτομο που σε γεμίζει ενθουσιασμό περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Η άμεση επαφή με τα μάτια είναι απαραίτητη εάν θέλεις να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ. Απλώς, βεβαιώσου ότι τα μάτια σου δεν παίζουν ανυπόμονα δεξιά και αριστερά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων, κατά κύριο λόγο, θέλει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Στην προσπάθειά του λοιπόν να ικανοποιήσει το υποψήφιο ταίρι του, είναι απαραίτητο να το επηρεάσει με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την πλήρη προσοχή του.

Λέων, ευτυχώς για σένα είναι εύκολο να σε προσέξουν, χωρίς να χρειαστεί να… τεντώσεις το κορμί σου όπως τα αιλουροειδή για να γίνεις πιο ελκυστικός. Μπορείς απλώς να αλλάξεις την κίνηση του κεφαλιού σου.

Σύμφωνα με κάποιες μελέτες, οι γυναίκες δείχνουν πιο γοητευτικές, γέρνοντας ελαφρώς το κεφάλι τους προς τα εμπρός, οπότε αναγκάζονται να κοιτάξουν ελαφρώς προς τα επάνω. Αυτό εκπέμπει μια θηλυκότητα που τρελαίνει τους άντρες. Αν όμως είσαι άντρας, θα δείχνεις πιο όμορφος, κοιτάζοντας προς τα κάτω, δηλαδή προς την άκρη της μύτης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης, ξέρεις πώς να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και μια χαρούμενη, λαμπερή προσωπικότητα.

Τοξότη, αν και το κατακτητικό ταλέντο σου είναι έμφυτο, όταν προσπαθείς να φλερτάρεις το αντικείμενο του πόθου σου, θα πρέπει να ελαττώσεις λίγο τον απέραντο αυθορμητισμό σου, που ούτε κι εσύ δεν γνωρίζεις που θα σε βγάλει τελικά.

Και θα ήταν ακόμα καλύτερα, αν απέφευγες τα χοντροκομμένα αστεία και τις φάρσες όταν προσεγγίζεις ερωτικά ένα άτομο που δεν γνωρίζεις καλά. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μη σε πάρει σοβαρά, θεωρώντας ότι είσαι απλώς ένας χαρούμενος… κλόουν! Κατά τα άλλα, μην ανησυχείς. Το έχεις!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Τα 3 ζώδια που μπορείς να γνωρίσεις άφοβα στους γονείς σου!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!


Πηγή