Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Συμβαίνει συχνά να μπερδεύονται οι άνθρωποι στο να ξεχωρίσουν την έντονη ερωτική επιθυμία που νιώθουν για ένα άτομο από τον πραγματικό έρωτα. Ίσως νομίζεις ότι είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές χρειάζεται να ψάξεις βαθύτερα για να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινή αγάπη, ερωτική διέγερση ή είσαι απλώς επηρεασμένος/η από τις ατέλειωτες ρομαντικές ταινίες που παρακολουθείς στην τηλεόραση.

Αν πάντως ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της φωτιάς, παρακάτω θα βρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις αν είναι αληθινός ο έρωτας που νιώθεις για αυτό το σούπερ άτομο που σου έχει πάρει τα μυαλά!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, τον πλανήτη της ενέργειας, της δράσης και της επιθυμίας. Τίποτα δεν είναι ήπιο όταν ο Κριός είναι ερωτευμένος.

Αγαπητέ Κριέ, αν νιώσεις ότι έχεις μια πρωτόγονη, παθιασμένη και παρορμητική διάθεση απέναντι σε ένα πρόσωπο και είσαι κυριολεκτικά πρόθυμος να πολεμήσεις μέχρι θανάτου για αυτό, μάλλον έχεις πέσει στα δίχτα του έρωτα! Η επιθετική σου στρατηγική μετατρέπεται σε πιο παιχνιδιάρικη και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να είσαι ευθύς και άμεσος στην έκφραση των συναισθημάτων σου ή να δηλώσεις το τι θέλεις να κάνεις στο… κρεβάτι μαζί με το αντικείμενο του πόθου σου. Ο έρωτας για έναν Κριό μοιάζει με πτώση σε γκρεμό, μπορεί να γίνει ενθουσιώδης και μάλιστα επικίνδυνα. Μπορεί ακόμα και να απαιτήσεις από το ταίρι σου να δεσμευθείτε σοβαρά, ακόμα και 3 βδομάδες μετά που γνωριστήκατε ή μπορεί να κάνεις σαν ένα κουτάβι που του δώσανε ένα καινούργιο κόκκαλο όταν βρίσκεσαι μαζί του. Όπως είπαμε, τίποτα δεν είναι ήρεμο και light μαζί σου. Α, και κάτι άλλο: Πολλοί Κριοί έχουν προφίλ σε διάφορα social media όπου αναζητούν ερωτικό παρτενέρ. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να διαγράψει όλα σου τα προφίλ, να ξέρεις ότι αναμφισβήτητα λιώνεις από έρωτα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων «βρυχάται» δυνατά και περήφανα όταν ερωτευτεί. Η πρώτη ένδειξη ότι την έχει πατήσει για τα καλά είναι ότι θέλει να επιδείξει το νέο αντικείμενο του πόθου του στο facebook ή στο instagram. Είναι περήφανος που έχει ερωτευτεί και θέλει όλος ο κόσμος να ξέρει ποιος/ποια είναι το άτομο που κατέκτησε την καρδιά του.

Λιονταράκι μου καλό, είσαι από τα πιο δύσκολα ζώδια στο να επανέλθεις μετά από μια ερωτική απογοήτευση, επειδή αγαπάς τόσο παθιασμένα και ο έρωτάς σου μπορεί να σαρώσει τα πάντα. Όταν νιώσεις ότι η φλόγα μέσα σου έχει ανάψει και η τρελή επιθυμία για κάποιον κατάφερε να σε ξυπνήσει από την αυταρέσκειά σου, πιθανότατα έχεις ερωτευτεί. Και τότε, θέλεις να δημιουργήσεις τον τέλειο κόσμο για σας τους δύο μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, γεμάτο αγάπη και περιποιήσεις. Είσαι απόλυτα πιστός και κτητικός, οπότε ακόμα κι αν τύχει «να δείξεις τα νύχια σου», θα το κάνεις από αγάπη και μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ Τοξοτάκι, όταν ερωτευτείς πραγματικά, έχεις έναν καλό λόγο για να το γιορτάσεις. Παραδέξου το: σου αρέσει να ζεις μόνος σου την περιπέτεια. Αν, για παράδειγμα καλέσεις το ταίρι σου να έρθει σ’ ένα ταξίδι μαζί σου, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πάρα πολύ! Αν μάλιστα, αφήσεις την πρωτοβουλία για τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού ή μιας περιπέτειας στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει, τότε έχεις δαγκώσει φουλ τη λαμαρίνα! Είναι γνωστό ότι θέλεις εσύ να κάνεις τα πλάνα σου και να μη νιώθεις δεσμευμένος σε κανένα είδος διαδρομής.

Είσαι ένα εξαιρετικά θετικό ζώδιο και έχεις την ικανότητα να βλέπεις το καλύτερο στους άλλους, οπότε είναι αρκετά δύσκολο για σένα να διαλέξεις ένα και μόνο πρόσωπο για να μοιραστείς το χρόνο σου μαζί του. Εάν αρχίσεις να παρουσιάζεις το ταίρι σου στους διάφορους κοινωνικούς κύκλους όπου κινείσαι, είναι ένα ακόμα σημάδι ότι την έχεις πατήσει για τα καλά με αυτό το άτομο. Η επικοινωνία είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι για σένα κι αν έχεις βρει κάποιον/α που μιλάτε μέχρι το πρωί για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την… ανθρωπότητα, τους προβληματισμούς σου και τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις, τότε σίγουρα έχεις συναντήσει το τέλειο ταίρι για σένα!

 

Διάβασε επίσης:

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 


Πηγή