Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια της φωτιάς και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΚΡΙΟΣ

Έλλειψη προκλήσεων

Ο Κριός ζει για το κυνήγι. Είναι ένα ζώδιο που αναζητάει τις προκλήσεις, αφού κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με τη δύναμη και την επιθετικότητα. Οι αγαπημένες του στιγμές είναι αυτές που διαδραματίζονται στο ξεκίνημα μιας σχέσης, όταν δηλαδή επιδιώκει την κατάκτηση και την υποταγή ενός νέου προσώπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι ικανός να λυγίσει από έρωτα, να καψουρευτεί μέχρι τελικής πτώσης και, αν αυτό το πρόσωπο είναι το κατάλληλο, τότε θα παραμείνει μαζί του και μετά τη μείωση του ενθουσιασμού και της έξαψης που υπάρχει τον πρώτο καιρό. Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο για έναν Κριό να χάνει το ενδιαφέρον του, αφού έχει «κερδίσει» κάποιον/α. Το ζητούμενο λοιπόν με αυτό το ζώδιο είναι να μην ατονήσει το αρχικό του κίνητρο, αλλιώς μπορεί να «πάει για άλλα», ανά πάσα στιγμή.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΛΕΩΝ

Νιώθει ότι δεν τον εκτιμούν

Εάν κάποιο ζώδιο γνωρίζει την αξία του, είναι ο Λέων. Είναι χαρισματικός, γοητευτικός και αξιαγάπητος και το ξέρει. Όταν αγαπάει γίνεται πολύ γενναιόδωρος και προσφέρει αγάπη με όλη του την καρδιά. Φροντίζει τον/την σύντροφό του και δείχνει ότι νοιάζεται τόσο με λόγια όσο και με πράξεις. Ταυτόχρονα, ξέρει ότι αξίζει να του επιστρέφεται η ανάλογη αγάπη και φροντίδα και δεν συμβιβάζεται με λιγότερα. Αν ο Λέων νιώσει ότι δεν τον εκτιμούν και δεν τον αγαπούν στο επίπεδο που επιθυμεί, θα κάνει… βασιλική έξοδο. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να επιδιώξει μια νέα σχέση με κάποιο άτομο που τον θαυμάζει και τον περιμένει ανυπόμονα να ανταποκριθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεται παγιδευμένος από την αγάπη σου

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Κυριαρχείται από τον Δία, τον πλανήτη που σχετίζεται με την επαναστατική σκέψη, οπότε αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες που θα «ανοίξουν» το μυαλό του. Είναι επίσης αισιόδοξος και «χαρά Θεού» να βρίσκεσαι μαζί του, αλλά αν προσπαθήσεις να τον κρατήσεις δεμένο κοντά σου, είναι εγγυημένο ότι θα ξεγλιστρήσει και θα «την κάνει» όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η προσωπική ελευθερία είναι μια υψηλή αξία για τον Τοξότη, οπότε αν νιώσει περιορισμένος, μπορεί εύκολα να χάσει ή να ξεχάσει τα ερωτικά του συναισθήματα και να προχωρήσει στη ζωή του χωρίς εσένα. Ένας τρόπος υπάρχει. Αγάπησέ τον όπως είναι και δέξου την ανεξάρτητη φύση του.

Διάβασε επίσης:

Αν σ’ ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή