Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Μήπως σου έχει συμβεί να είσαι μαζί με τον/την σύντροφό σου, αλλά να μην βρίσκεται πραγματικά «εκεί»; Μήπως οι συζητήσεις, οι εκδηλώσεις αγάπης και συναισθημάτων έχουν μειωθεί ή περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του;

Γιατί άραγε ξαφνικά απομακρύνεται από κοντά σου; Εντάξει, το να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι και απολύτως υγιές, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μόνος ή απομονωμένος, πιθανότατα πρέπει να αρχίσεις ν’ ανησυχείς.

Αρχικά, προσπάθησε να μην πανικοβληθείς και λάβε υπόψη ότι όπως ακριβώς εξελισσόμαστε ως άτομα, έτσι και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου υφίστανται αλλαγές. Η δυναμική αλλάζει και το επίπεδο οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ δύο ατόμων είναι φυσικό να υφίσταται διακυμάνσεις. Να έχει δηλαδή σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν την άμπωτη και παλίρροια.

Επειδή λοιπόν ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης.

Οι σχέσεις δεν προχωρούν από μόνες τους. Χρειάζονται δουλειά. Εάν κάθε φορά που η συμπεριφορά σου ήταν κάπως διαφορετική, ο/η σύντροφός σου έδειχνε παραιτημένος από την προσπάθεια να σε καταλάβει, τότε σίγουρα δεν θα έκανες μαζί του μακροχρόνια σχέση. Το να απομακρυνθείς πρόωρα από μια σχέση είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Το πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα έργα ή τα λόγια σου προκειμένου να προσεγγίσεις ξανά τον/την σύντροφό σου, θα κριθεί από το πόσο τον καταλαβαίνεις. Και εδώ, η αστρολογία μπορεί να σταθεί ένας καλός οδηγός.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδιο της φωτιάς, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΚΡΙΟΣ

Εάν σχετίζεσαι με Κριό, σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι είναι ένα άτομο εκρηκτικό, αποφασιστικό και με ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πιθανό αρχικά να σε τράβηξε η τολμηρή φύση του/της, το πρωτοποριακό πνεύμα και η θέληση να πετύχει σε όλους τους τομείς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Εσύ μπορεί να νιώθεις ότι έχει απομακρυνθεί από κοντά σου τον τελευταίο καιρό, αλλά ίσως να έχει απλά επιδοθεί στο να πετύχει κάποιους στόχους εκτός της σχέσης σας.

Εάν πάντως ένας Κριός αντιπαθεί κάτι, είναι οι άνθρωποι με αδύναμο χαρακτήρα και με έλλειψη φιλοδοξιών. Φρόντισε λοιπόν να εργάζεσαι σκληρά για τους δικούς σου στόχους και ο/η Κριός θα νιώσει ξανά σεβασμό για σένα και θα έρθει πάλι πιο κοντά σου.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι, παρά τη λαμπερή εξωτερική του παρουσία, δεν αγαπά τίποτα περισσότερα από το να το λατρεύουν και να το θαυμάζουν. Ο θαυμασμός και η λατρεία προς το πρόσωπό του δεν είναι ποτέ αρκετή για έναν Λέοντα. Αν διαπιστώσεις ότι σιγά-σιγά απομακρύνεται από την σχέση σας, σιγουρέψου ότι δεν έχεις σταματήσει την προσπάθεια να τον τοποθετείς στο επίκεντρο της προσοχής.

Να ξέρεις ότι, ακόμα κι αν δεν το δείχνει, ο Λέων ονειρεύεται το χρήμα, τη δόξα και τη φήμη. Φρόντισε λοιπόν να του δείξεις ότι είσαι ένα ισχυρό και ικανό άτομο. Γενικότερα, να ξέρεις ότι του αρέσει να βλέπει ότι σε κάποια πράγματα είσαι ανεξάρτητος/η και σε κάποια άλλα ότι εξαρτάσαι από την ύπαρξή του.

Επίσης, είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον/την Λέοντα, από τη στιγμή που σου ανοίγεται και εκφράζει τον εαυτό του και τα συναισθήματά του, να κάνεις και εσύ το ίδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, το καλό χιούμορ και η θετικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Τοξότη. Προσπάθησε να μην είσαι πολύ προσκολλημένος/η και να διατηρήσεις την ερωτική σας σχέση σε ένα επίπεδο πνευματώδες και ευχάριστο που δεν θα τον πνίγει με απαιτήσεις και επικρίσεις.

Κάθε φορά που ένας/μια Τοξότης αισθάνεται ότι έχει περιοριστεί ή ακινητοποιηθεί εξελικτικά, θα θέλει να τρέξει μακριά. Παρομοίως, προσπάθησε να μην είσαι πολύ κυριαρχικός/ή ή να ασκείς έλεγχο στην καθημερινότητά του. Πάρε το απόφαση: ένας Τοξότης απλώς χρειάζεται ένα στοιχείο ελευθερίας στις σχέσεις. Αν θέλεις να τον/την φέρεις ξανά κοντά σου, πρότεινέ του να πάτε μαζί ένα ταξίδι και θα δεις ότι η σχέση μαζί του θα αποκτήσει και πάλι την εγγύτητα που επιθυμείς. Να είσαι σίγουρος/η ότι αμέσως θα τον εξιτάρεις και θα αναγεννηθεί το ενδιαφέρον του.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή