Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, για ποιο είδος σχέσης θα απαρνηθείς την ελευθερία σου;

Η επιλογή να μένει κάποιος ελεύθερος μέχρι να βρει την «ιδανική» σχέση που αναζητά είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Ποια είναι όμως η ιδανική σχέση για τον καθένα; Πώς θα την αναγνωρίσει όταν του συμβεί;

Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μένουμε ανοιχτοί στις προοπτικές και να μη βάζουμε φράγματα για ασήμαντους λόγους στις μελλοντικές σχέσεις μας. Για όλους υπάρχει η πιθανότητα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, οπότε ας αφήσουμε και λίγο τη ζωή να μας εκπλήξει, αφού κάθε όμορφη στιγμή που ζούμε είναι μοναδική.

Μπορεί να κάνουμε πολλές ή λίγες, σημαντικές ή ασήμαντες σχέσεις και συχνά να νιώσουμε ότι ξεγελαστήκαμε ή να ξεγελάσουμε εμείς οι ίδιοι την άλλη πλευρά. Όμως, σίγουρα κάποια σχέση μας θα διαφέρει από τις άλλες και τότε θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε: «Μήπως αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κρατήσω στη ζωή μου, αφού «δένουμε» τόσο καλά;»

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το είδος της σχέσης που θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαταλείψουν τη μοναξιά τους τα ζώδια της φωτιάς

ΚΡΙΟΣ

Εσύ Κριέ είναι γνωστό πως, εάν χαθεί ο ενθουσιασμός και η πρωτοτυπία από τη σχέση σου, έχεις την τάση να βαριέσαι. Για να μην συμβεί αυτό θα πρέπει να βιώνεις μια κατάσταση όπου κάθε μέρα θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη και θα εξελίσσεσαι διαρκώς. Το ιδανικό ταίρι για σένα είναι αυτό που θα θέλει πάντα να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα και θα σε ακολουθεί σε κάθε περιπέτεια. Μαζί του θα ξεπεράσεις τον φόβο της δέσμευσης, επειδή θα σε γοητεύει τόσο πολύ να είσαι κοντά σε ένα άτομο, το οποίο σε βοηθά να γκρεμίσεις τα όρια της καθημερινής κανονικότητας.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Λέοντα, εσύ συνήθως συνάπτεις σοβαρές σχέσεις, αλλά αν δεν νιώσεις ότι σε ανεβάζουν ψηλά και παραμένεις εκεί, δεν μπορείς να τις συνεχίσεις. Χρειάζεσαι μια σχέση που ο/η σύντροφός σου θα σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατός κάθε μέρα, θα σε ενθαρρύνει και θα σε υποστηρίζει. Έχεις ανάγκη να μπορεί να σε ακολουθήσει και να είναι εξίσου φιλόδοξος/η και κοινωνικός/η όπως εσύ. Παράλληλα, το ιδανικό ταίρι για σένα δεν πρέπει να σε φοβάται ή να νιώθει δέος από την ηγετική σου φυσιογνωμία. Αντίθετα, θα αρνείται να σε αφήσει να βαδίσεις μόνος σου στην πορεία σου προς την κορυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, είσαι η πιο δύσκολη περίπτωση και το ξέρεις. Αναζητάς μια σχέση στην οποία η ευτυχία είναι το κύριο ζητούμενο και στην οποία δεν θα φοβάσαι να κάνεις δύσκολες και ανοιχτές συζητήσεις. Τα προσχήματα και τα «πρέπει» είναι έξω από τη φύση και τις δυνατότητές σου. Σε μια ιδανική σχέση θα ήθελες να υπάρχει η άνεση και η οικειότητα που θα σου επιτρέψει να εκφράσεις τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες σου. Επίσης, να νιώθεις ότι δεν πιέζεσαι από τον/την σύντροφό σου για να κάνεις ορισμένα πράγματα, ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι κάπως. Αν πάντως σου τύχει μια τέτοια σχέση, καλό είναι να έχεις τη σοφία να την κρατήσεις. Δεν θα την ξαναβρείς εύκολα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή