Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια της φωτιάς και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΚΡΙΟΣ

Μάθε πότε πρέπει να κάνεις πίσω!

Ο δυναμικός και φλογερός Κριός δεν υποχωρεί ποτέ μπροστά σε μια πρόκληση, αλλά όταν το πρόσωπο που αντιμετωπίζει είναι ο/η σύντροφός του, επιβάλλεται να κάνει κάποιους συμβιβασμούς ή να κατεβάσει κάπως τους τόνους. Εξαιτίας της ανταγωνιστικής φύσης του, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να ανεβάζει διαρκώς τους άλλους στα ουράνια και μετά να τους προσγειώνει απότομα, ανάλογα με τη δική του διάθεση κάθε φορά.

Κριέ, είναι δύσκολο για σένα να κάνεις παραχωρήσεις, αλλά για να είσαι καλός σύντροφος, πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Μοιράσου τη λάμψη σου!

Ο Λέων έχει συνηθίσει να είναι το «αστέρι της παράστασης», αλλά όταν βρίσκεται σε σχέση, είναι κρίσιμο το να αποδεχτεί πως δεν μπορεί πάντα να είναι η… αφεντιά του στο προσκήνιο! Αυτό το ζώδιο με τη ζεστή καρδιά και την έντονη λάμψη είναι φυσικός ηγέτης και το να οδηγεί τα… πλήθη είναι κάτι που ευχαρίστως αναλαμβάνει. Όμως, ακόμα κι αν ο/η σύντροφός του είναι άνετος/η με το να τον αφήνει να παίρνει τα ηνία, ελλοχεύει μονίμως ο κίνδυνος να φανεί υπεροπτικός.

Λέοντα, στο δρόμο σου για την επιτυχία και την τελειότητα, μην ξεχνάς ότι οι απόψεις και οι ιδέες του/της συντρόφου σου πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψου πριν μιλήσεις!

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η ειλικρίνειά του, αλλά το να είναι κάποιος χαλαρός, ειλικρινής και άνετος ακόμα και με τα λάθη ή τα ελαττώματά του είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά. Οι Τοξότες έχουν ένα σχεδόν μηδενικό φίλτρο απέναντι στις καταστάσεις της ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι τείνουν να «ξεφουρνίζουν» οτιδήποτε κι αν σκέφτονται χωρίς να εξετάζουν ποτέ τις συνέπειες.

Τοξότη μου, χωρίς παρεξήγηση, ένας καλός σύντροφος πρέπει να είναι ειλικρινής και ανοιχτός. Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στους έντιμους και τους αγενείς, και πρέπει να προσέχεις να μην περνάς αυτήν τη γραμμή.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τη ζωή, αν δεν είναι ερωτευμένα!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους


Πηγή