Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Κάθε ζώδιο έχεις τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις του, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του! Άλλο κατά βάθος χρειάζεται έναν σύντροφο πιο ερωτικό, πιο τολμηρό, πιο ήρεμο ή εξωστρεφή. Ας δούμε, λοιπόν, πιο είναι το ιδανικό ταίρι για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος είναι ο κύριος δείκτης στο γυναικείο ωροσκόπιο για το πώς πρέπει να είναι ο κατάλληλος σύντροφος/σύζυγος γι’ αυτήν! Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτά, που θα διαβάσεις παρακάτω, έχουν μεγάλη ανταπόκριση!

Γυναίκα Κριός: Ψάχνεις έναν σύντροφο τολμηρό, που αγαπάει με πάθος και δε διστάζει να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο για τον έρωτά του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν. Όμως χρειάζεσαι αυτός ο κάποιος να σε φρενάρει (στην τρέλα σου απάνω) και να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία στα ξεσπάσματά σου, που είναι συχνά.

♡ Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Λέων: Το ιδανικό ταίρι για εσένα είναι κάποιος που σε εκτιμά, σε σέβεται και φυσικά σου δίνει όλη του την προσοχή. Σημαντικό είναι να προασπίζει τα συμφέροντά σου, να σε επιφέρει στο μέτρο, όμως οποιοσδήποτε μίζερος, κακομοίρης, τσιγκούνης σίγουρα δεν έχει θέση δίπλα σου. 

Γυναίκα Τοξότης: Ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα είναι ένας άνθρωπος διασκεδαστικός, εξωστρεφής και αυθόρμητος, που θα θέλει να ζει την κάθε μέρα στο φουλ μαζί σου. Ωστόσο, στις σημαντικές στιγμές ή όταν χρειαστεί, θέλεις αυτός να αναλάβει τα ηνία και να λύσει το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση! 

Βουλιάζει η σχέση σου με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Δες πώς θα τη σώσεις! 

 


Πηγή