Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, τι είναι αυτό που σε κάνει να ερωτεύεσαι;

Το να ερωτευτείς κάποιον, συνήθως απαιτεί περισσότερα από το να ακούτε την ίδια μουσική ή να τον βρίσκεις χαριτωμένο και γοητευτικό. Δεκάδες παράγοντες συμβάλλουν στην έλξη που θα νιώσεις για κάποιο άτομο και, είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση. Με βάση το ζώδιό σου πάντως, ο λόγος για τον οποίο ερωτεύεσαι έχει να κάνει με μια ακαταμάχητη ιδιότητα που διαθέτει το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του άλλου ατόμου σε τραβάει σαν μαγνήτης και έχεις την τάση να το αναζητάς διαρκώς σε κάθε υποψήφιο σύντροφο.

Ο έρωτας βέβαια δεν είναι κάτι τόσο απλό που να βασίζεται μόνο σε μια ιδιότητα ή ένα χαρακτηριστικό, όμως ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχει συνήθως ένας παράγοντας στον οποίο απλά δεν μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που θα δελεάσει τα ζώδια της φωτιάς και θα τα κάνει να ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιον/α που τους εμπνέει και τους καθησυχάζει ότι έχουν βρει το ιδανικό ταίρι

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί έχουν απέραντη αυτοπεποίθηση, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό που τους ελκύει περισσότερο σε ένα άλλο άτομο είναι η ισχυρή αίσθηση του εαυτού του. Δεν έχει σημασία αν είναι ελκυστικό με τη συμβατική έννοια του όρου. Από τη στιγμή που το άτομο αυτό γνωρίζει την αξία του, ο Κριός έχει ήδη… τσιμπήσει στο αγκίστρι του έρωτα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Κριός αγαπάει τις προκλήσεις και «πέφτει με τα μούτρα» στο κυνήγι τους. Η ερωτική παγίδα για τον Κριό γίνεται ακόμα πιο καυτή, όταν το αυτοπεποιθησάτο αντικείμενο του πόθου του «το παίζει» ή είναι πραγματικά δύσκολο. 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Αν και οι Λέοντες είναι συνήθως αρκετά σίγουροι για τον εαυτό τους, τους αρέσει αφάνταστα να τους υπενθυμίζεις το μεγαλείο τους όσο πιο συχνά γίνεται. Για έναν Λέοντα, το καλύτερο είδος συντρόφου είναι το άτομο που, χωρίς καν να ερωτηθεί, θα ενθουσιάζεται με τα ωραία του μαλλιά και το σέξι ντύσιμό του. Φρόντισε να λες καθημερινά σε έναν Λέοντα πόσο υπέροχος είναι και θα σε αγαπάει μια ολόκληρη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα αυθόρμητο και ελεύθερο ζώδιο και δεν έχει καθόλου υπομονή με τους τύπους που κάθονται σε έναν καναπέ βλέποντας ταινίες και τρώγοντας πατατάκια. Έχει την τάση να έλκεται από ενεργητικά άτομα και αν κάποιος/α θέλει να τον κερδίσει θα πρέπει πρώτα να συμβαδίσει με τους ρυθμούς του. Ένας Τοξότης ζει για την περιπέτεια και ο άνθρωπος που θα τον κάνει να λυγίσει και να ερωτευτεί είναι εκείνος/η που μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου στις αντοχές του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή