Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες: Έτσι θα καταλάβεις ότι «σε έχουν βάλει στο μάτι»!

Το φλερτ δεν είναι κάτι που γίνεται πάντα φανερά και απροκάλυπτα. Υπάρχουν κώδικες, σημάδια, κινήσεις, υπονοούμενα και άλλες μη εμφανείς ενέργειες που κατά βάθος έχουν έναν και μόνο σκοπό. Να σε κατακτήσουν!

Παρακάτω θα διαβάσεις με ποιον τρόπο τα ζώδια της φωτιάς δείχνουν την έλξη τους προς τους άλλους και πώς θα αναγνωρίσεις τον μυστικό τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν. Έτσι, θα είσαι πιο πονηρεμένος/η την επόμενη φορά που θα αλληλεπιδράσεις μαζί τους και θα δεις τη συμπεριφορά τους κάτω από άλλη οπτική.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι συνήθως εξωστρεφής και το πιο πιθανό είναι να σε ενημερώσει ότι θέλει να «παίξει» μαζί σου. Συνήθως θα κάνει αυτός το πρώτο βήμα, εκτός αν έχει στο μυαλό του μια διαφορετική στρατηγική προκειμένου να σε κατακτήσει.

Αργά ή γρήγορα, πάντως, όλες του οι προθέσεις θα αποκαλυφθούν και γενικότερα η έλξη που νιώθει για σένα είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Μήπως βγήκες με κάποιον τύπο που σε πήγε σε ένα trendy στέκι, σου αγόρασε λουλούδια και μετά σε πήγε σε ένα άλλο στέκι όπου περίμεναν ουρές για να πιούν μια γουλιά καφέ;

Λοιπόν, έχεις δίκιο! Ο Λέων μπήκε στη ζωή σου και ήρθε για να μείνει. Αν του αρέσεις και έχει αποφασίσει να σε «ρίξει», θα παρατηρήσεις ότι είναι πιο γενναιόδωρος από το συνηθισμένο, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να είναι ο καλύτερος σε όλους τους τομείς, για τα μάτια σου μόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τακτ, διπλωματία, κρυψίνοια, διακριτικότητα. Λέξεις άγνωστες για έναν Τοξότη, ο οποίος, αν σε θέλει, θα σε πολιορκήσει και θα σε κυνηγήσει απροκάλυπτα έως ότου τα βέλη του βρουν στόχο.

Τόσος εύκολα, τόσο ευέλικτα, τόσο ανοιχτά. Θα σου δείξει αμέσως ότι του αρέσεις και αν τον ρωτήσεις ευθέως δεν θα προσπαθήσει να το κρύψει. Γενικά, αν βγαίνεις με Τοξότη, δεν υπάρχει κανένα μυστήριο για να αποκαλυφθεί. Μόνο γέλιο, περιπέτεια και ανοιχτοί ορίζοντες!

Διάβασε επίσης:


Πηγή