Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Κριός, Λέων, Τοξότης: ιδού ο λόγος που διστάζουν να δώσουν τέλος σε μια σχέση!

Ίσως έχει συμβεί και σε σένα, ενώ βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, να νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει. Είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέρχεται από το ένστικτό σου είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η ή μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, ξέρεις πια ότι πρέπει να χωρίσεις με το άτομο που είσαι μαζί.

Όσον αφορά στα ζώδια, το κάθε ένα από αυτά έχει την τάση να έλκεται από κάτι συγκεκριμένο σε έναν/μια σύντροφο. Μάλιστα, ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη, αυτός ο ιδιαίτερος και συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και η μοναδική αιτία που «κολλάνε» και δυσκολεύονται να βάλουν ένα τέλος στη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα ζώδια της φωτιάς δεν είναι έτοιμα να τελειώσουν μια σχέση, ακόμα κι αν έχει «τελειώσει» μέσα τους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι έτοιμος να χωρίσει, πριν να ξεκαθαρίσει πρώτα μερικά πράγματα. Δεν φταίει μόνο ο εγωισμός του ή το ότι θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο. Απλώς, δεν θέλει να υπάρχει ασάφεια και θολούρα, πριν προχωρήσει τη ζωή του παραπέρα. Επειδή είναι τύπος που δεν εθελοτυφλεί, δεν θα αρνηθεί ότι η σχέση σας πάει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο καιρό. Ούτε θα σε αφήσει όμως να ανακοινώσεις εσύ το τέλος, χωρίς να γίνει πρώτα μια συζήτηση.

Η συζήτηση βέβαια μπορεί να είναι… χάλια, αλλά τη χρειάζεται για να κλείσει ο κύκλος. Και αν είναι κάτι που μπορεί να το καταφέρει μαζί σου, τόσο το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χωρίσει μέχρι να πει αυτό που θέλει να πει, αλλά και να ακούσει τι έχεις να πεις εσύ από την πλευρά σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Ένας Λέων όταν αγαπάει, αγαπάει δυνατά. Ανεξαρτήτως, αν βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα μέσα στη δίνη του πάθους ή σε μια έντονη διαμάχη με τον/την σύντροφό του, στα μάτια του Λέοντα όλα μοιάζουν μεγάλα και σημαντικά. Ο «Έρωτας» είναι το δεύτερο όνομα αυτού του φλογερού ζωδίου και του και είναι αδύνατον να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Του αρέσει να πιστεύει ότι είναι αρκετά έξυπνος για να κρίνει τι είναι το καλύτερο για τον εαυτό του και δεν είναι το άτομο που θα πάρει μια απόφαση χωρίς να την σκεφτεί πολύ. Εάν έχεις μια σχέση μαζί του η οποία έχει αρχίσει να φθίνει, αλλά διστάζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχει αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να αναρωτηθεί τι θέλει πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης συνήθως δεν διστάζει όταν θέλει να χωρίσει με κάποιον/α, αλλά στη σπάνια περίπτωση που του συμβεί, είναι απίστευτα δύσκολο για αυτό το ζώδιο να σκεφτεί σωστά. Εάν έχει μια σχέση η οποία του προσφέρει γνώση, ανάπτυξη και εξέλιξη, ξέρει ότι έχει βρει ένα άτομο που αξίζει να κρατάει κοντά του. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση όμως, τίποτα δεν αποκλείει τη φθορά που συνήθως οδηγεί τα πράγματα σε ένα τέλος.

Ο λόγος που δυσκολεύεται να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη σχέση είναι επειδή νιώθει ότι έχει βρει σε αυτό το άτομο όλα όσα ήθελε πάντα: ανεξαρτησία, χιούμορ, καρδιά. Διστάζει λοιπόν να πει «χωρίζουμε» επειδή ανησυχεί ότι αυτό είναι το καλύτερο ταίρι που θα μπορούσε να έχει και δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να το παρατήσει. 

Διάβασε επίσης:


Πηγή