Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Κριός, Λέων, Τοξότης: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια της φωτιάς, η συνταγή είναι απλή και βασίζεται σε δύο λέξεις: συντομία και γλυκύτητα – με έμφαση στη συντομία.

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα!

Οι Κριοί απεχθάνονται να χάνουν το χρόνο τους και σίγουρα δεν τους αρέσουν τα μισόλογα και οι υπεκφυγές. Αντί να καταφύγεις σε μια παρατεταμένη και ατέρμονη συζήτηση, είναι καλύτερα να δράσεις άμεσα. Ο χωρισμός με έναν Κριό πρέπει να είναι σαν να τραβάς απότομα έναν αυτοκόλλητο επίδεσμο από μια πληγή. Στιγμιαία θα πονέσει πολύ αλλά μετά έρχεται η ανακούφιση. Έτσι θα συμβεί και με τον Κριό. Θα τον… τσούξει αρχικά, αλλά στη συνέχεια θα είναι ευγνώμων απέναντί σου που έδρασες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και μάλιστα το πιο πιθανό είναι να ξεχάσει και να συγχωρέσει εξίσου γρήγορα.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Καλύτερα να ποντάρεις στο «εγώ» του!

Είναι συγκεκριμένες οι λέξεις που πρέπει να διαλέξεις για έναν Λέοντα από τον οποίο θέλεις να χωρίσεις: «Δεν φταις εσύ. Για όλα ευθύνομαι εγώ». Εντούτοις, εάν αυτή η λύση δεν είναι του γούστου σου, φρόντισε να του το πεις όσο πιο απαλά γίνεται και, βέβαια, να του θυμίσεις τα θετικά που σου έχει προσφέρει και όλες τις καλές στιγμές που έχετε ζήσει. Έτσι θα απαλύνεις το… χτύπημα που θα του επιφέρεις. Επίσης, είναι σημαντικό όταν θα του ανακοινώσεις την απόφασή σου, να φροντίσεις να βρίσκεστε σε έναν ιδιωτικό χώρο, προκειμένου να προστατευτεί η περηφάνεια του Λέοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αποφύγεις τις δικαιολογίες και τα ψέματα

Οι Τοξότες είναι από τους πιο ειλικρινείς και ντόμπρους ανθρώπους που κυκλοφορούν γύρω μας. Οπότε, δεν θα ωφελήσει κανέναν το να τους «χαϊδέψεις» κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού. Φρόντισε να κάνεις μια ανοιχτή, ειλικρινή συζήτηση με τον Τοξότη για το πώς αισθάνεσαι και να τον ενθαρρύνεις να είναι εξίσου ανοιχτός μαζί σου. Το σίγουρο είναι ότι προτιμάει να του δείξεις όλα σου τα χαρτιά εκ των προτέρων, παρά να προσπαθήσεις να προστατέψεις τα συναισθήματά του. Να είσαι ευθύς μαζί του. Μην φοβηθείς ότι θα τον πληγώσεις και μην του πεις ψέματα!

Διάβασε επίσης:


Πηγή