Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Λέοντα, γιατί ερωτεύεσαι το λάθος άτομο;

Στη συγκεκριμένη ερώτηση, η απάντηση βρίσκεται σε σένα, στον χαρακτήρα σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Αγαπητέ Λέοντα άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα με σένα:

Περισσότερο είσαι ερωτευμένος/η με την ιδέα του έρωτα και όχι με την/τον σύντροφό σου. Μπορεί γενικότερα να έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα, ωστόσο στα ερωτικά σου, η αλήθεια είναι, ότι το χάνεις λίγο. Και αυτό γιατί παρασύρεσαι από την εικόνα του/της άλλου/ης.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Είσαι λίγο επιφανειακός/η και σε ενδιαφέρει να έχεις δίπλα σου την/τον ωραία/ο. Θες το τρόπαιο. Δεν μπορείς εσύ να κυκλοφορείς με πλέμπα δίπλα σου. Πώς να το κάνουμε; Ακριβώς, λοιπόν, επειδή ερωτεύεσαι την εικόνα και όχι τον χαρακτήρα του ατόμου, κάνεις λάθη.

Και φυσικά την πατάς και μετά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Προσπερνάς έναν κακό χαρακτήρα ή το γεγονός ότι δεν ταιριάζεις με τον/την άλλο/η απλά και μόνο επειδή το «περιτύλιγμα» σε καλύπτει. Όταν όμως προχωρά λίγο η σχέση και ανακαλύπτεις ότι το εσωτερικό πακέτο δεν σε ικανοποιεί, χωρίζεις και βρίζεις την μοίρα σου ή τον/την άλλο/η, που ουσιαστικά δεν σου φταίνε σε κάτι. Εσύ έκανες λάθος επιλογή…

Διάβασε επίσης:


Πηγή