Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο κρεβάτι, ανάλογα με το ζώδιό του

Όλοι θέλουν να γνωρίζουν τι επιθυμεί στο κρεβάτι το ταίρι τους, για να του προσφέρουν όσο μεγαλύτερη ικανοποίηση μπορούν.

Από την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να ξέρεις και τι να μην κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ, που θα μπορούσε να απογοητεύσει τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο και να εξαφανίσει την ερωτική του/ης επιθυμία.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι η κόκκινη γραμμή για κάθε ζώδιο στο κρεβάτι:

ΚΡΙΟΣ

Αν σου αρέσουν τα πολλά προκαταρκτικά, οι ιεροτελεστίες, οι ξάπλες και οι ανέσεις, καλύτερα να ψάξεις κάποιον άλλον για να… παίξεις. Η επιθυμία του όσο γρήγορα φουντώνει, τόσο γρήγορα μπορεί να σβήσει, αν βαρεθεί. Για τον Κριό η δράση είναι το παν…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο καλός Ταύρος-εραστής αγαπάει τις ανέσεις και τις αφροδισιακές λιχουδιές στο κρεβάτι. Όμως δεν αντέχει με τίποτα την ακαταστασία. Γι’ αυτό φρόντισε να τον κρατήσεις σε καλή… κατάσταση, έχοντας μια τακτοποιημένη κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι για να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ. Το μόνο πράγμα που σίγουρα τους… σκοτώνει ερωτικά είναι η μονοτονία. Μη φοβηθείς να του προτείνεις οτιδήποτε, όσο ασυνήθιστο κι αν είναι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν τους αρέσει η βιασύνη. Πριν τη συνεύρεσή σας, να έχεις βεβαιωθεί ότι υπάρχει άπλετος χρόνος, ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη οικειότητα και η κατάλληλη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ
Για να μετατραπεί σε… ερωτικό θηρίο το λιοντάρι σου είναι απαραίτητο να γνωρίζει ότι το θαυμάζεις και το επιθυμείς στο έπακρο. Αν αντιληφθεί το παραμικρό ίχνος απόρριψης ή σνομπισμού στη συμπεριφορά σου, να ξέρεις ότι θα θυμώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχουν μια μικρή εμμονή με τον προγραμματισμό και την… αποστείρωση. Γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις το ξαφνικό κι απρόβλεπτο σεξ πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, εκτός αν ενημερώσεις τον/την Παρθένο σου ότι το πέρασες ένα χεράκι με τα αρωματικά χαρτομάντιλα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι παιδί της Αφροδίτης και σίγουρα η ικανοποίηση των αισθήσεών του είναι σημαντική. Όμως θα βαρεθεί αφάνταστα, αν αγνοήσεις την εγκεφαλική του πλευρά. Ναι, καλά κατάλαβες, θα πρέπει να διεγείρεις και το μυαλό του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να γίνει όσο kinky θελήσεις. Όμως οτιδήποτε κι αν κάνεις, σιγουρέψου ότι ενεργείς με αίσθημα, κάτι που ο Σκορπιός χρειάζεται για να δημιουργηθεί η απαραίτητη σεξουαλική ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περιπέτεια και η ποικιλία στη ζωή και στο κρεβάτι ενός Τοξότη είναι δεδομένες. Όμως, αυτό που μπορεί σίγουρα να τον απορρυθμίσει είναι οι υπερβολικές εκδηλώσεις συναισθηματισμού. Καλύτερα να ερεθίσεις τις πιο… παιχνιδιάρικες πτυχές του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τίποτα δεν ξενερώνει περισσότερο τον Αιγόκερω από κάποιον που μιλάει πολύ. Ειδικά, αν στο κρεβάτι δεν αποδίδει και τόσο. Του αρέσει η επικοινωνία, αλλά αυτό που πολύ επιθυμεί περισσότερο είναι να κυλιστεί στο κρεβάτι και να ξεσαλώσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει ανοιχτό μυαλό γι’ αυτό οτιδήποτε αντισυμβατικό θα τον ερεθίσει. Αντίθετα, αν θες να «ρίξεις» στα Τάρταρα τη σεξουαλική διάθεση ενός Υδροχόου, δοκίμασε τις παραδοσιακές προσεγγίσεις στο σεξ. Απλώς δεν του λένε τίποτα…

ΙΧΘΥΕΣ

Η… ακαμψία ενός σώματος που κάνει μονότονες κινήσεις κατά την ερωτική πράξη είναι ό,τι χειρότερο για έναν Ιχθύ. Αν το καλοσκεφτείς, μετά το σεξ με αυτό το ζώδιο, στη μνήμη σου θα μείνει η ευελιξία και ο μαγευτικός ερωτικός χορός του.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο δοτικά ζώδια στο κρεβάτι

Στο κρεβάτι με έναν Ζυγό

Αν είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου, μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή