Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Με αυτά τα τέσσερα ζώδια θα ζήσεις συναρπαστικές στιγμές

Αν είσαι ένας τολμηρός τύπος, το να βρεις το κατάλληλο ταίρι μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση. Δεν ενθουσιάζονται όλοι με το να σηκωθούν χαράματα για να πάνε για τρέξιμο, ορειβασία ή kite surfing! Αν λοιπόν, η πείνα σου για ενθουσιώδεις και συναρπαστικές στιγμές δεν καλύπτεται και ψάχνεις για τον κατάλληλο σύντροφο, διάβασε παρακάτω τα… σιγουράκια του ζωδιακού που θα σε ακολουθήσουν στις περιπέτειές σου, χωρίς δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσον αφορά το να κάνεις φίλους, δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να βρίσκει περισσότερη ευχαρίστηση στο να συζητήσει μαζί σου από τον Υδροχόο. Αυτοί οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι λατρεύουν επίσης να βυθίζονται σε νέες εμπειρίες, να γνωρίζουν καινούργιους τόπους, συνήθειες και πολιτισμούς. Δεν θα φοβηθούν λοιπόν να αλλάξουν τα σχέδια ή το δρομολόγιό τους για χάρη του αυθορμητισμού. Αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για όποιον/α μπορεί να συνυπάρξει με τη ζωηρή του ενέργεια και την ανεξάντλητη περιέργειά του.

Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιττό να πούμε ότι αν ταξιδεύεις μαζί με έναν Δίδυμο, σίγουρα θα περάσεις καλά. Η απαράμιλλη προσαρμοστικότητά του εγγυάται ότι, όπου κι αν πάει, ξέρει πώς να ταιριάξει στο περιβάλλον. Εάν σκέφτεσαι να πάρεις μαζί σου έναν Δίδυμο για παρέα σε ένα ταξίδι ή στις διακοπές σου, φρόντισε να επιλέξεις έναν προορισμό που να έχει ενδιαφέρον και αρκετό κόσμο για να γνωριστείτε και να ανταλλάξετε απόψεις. Βέβαια, ένας Δίδυμος θα πιάσει την κουβέντα και θα κάνει παρέα ακόμα κι με τον μοναδικό Εσκιμώο που συνάντησε στην άκρη της γης όπου έτυχε να βρεθεί! Καλό είναι πάντως να επιλέξεις μέρη που δεν είναι τόσο βαρετά. Ο Δίδυμος, αν βαρεθεί, θα θελήσει να μετακινηθεί. Το ιδανικότερο θα ήταν να αλλάζετε παρέα ή πόλη κάθε λίγες μέρες. Έτσι θα βρίσκεται σε διαρκή φόρμα, αφού η ανεξάντλητη περιέργειά του θα τροφοδοτείται με νέες παραστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς αισθάνεται σαν στο σπίτι του στο δρόμο, περιπλανώμενο σε ένα ξένο αστικό τοπίο ή κάνοντας πεζοπορία στην αγροτική ύπαιθρο ενός απομακρυσμένου χωριού. Το πάθος του για γνώση δηλώνει ότι του αρέσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να τελειοποιεί τις ήδη εκτεταμένες εργαλειοθήκες των δεξιοτήτων του. Ωστόσο, όπως και ο Υδροχόος, είναι ζώδιο που δεν του αρέσει να περιορίζεται σε ένα αυστηρό πρόγραμμα ταξιδιού. Επίσης, απολαμβάνει πολύ την ανεξαρτησία του, οπότε μην εκπλαγείς αν ζητήσει μερικές ώρες για να εξερευνήσει μόνος του την πόλη, το τοπίο ή τις συνήθειες του τόπου όπου έχετε βρεθεί.

ΚΡΙΟΣ 

Αν σου αρέσει να περνάς τις μέρες της ξεκούρασης ή των διακοπών σου κάνοντας διάφορες δραστηριότητες από το ξημέρωμα μέχρι το σούρουπο, με λίγο χρόνο ξεκούρασης ενδιάμεσα, τότε ένας Κριός δεν θα σε απογοητεύσει. Τίποτα δεν κάνει έναν Κριό πιο χαρούμενο από το να καταπιάνεται με διάφορα και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, ακολουθώντας παράλληλα το προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο του. Αν μάλιστα το να φτιάχνεις προγράμματα και να αποφασίζεις δράσεις δεν είναι το φόρτε σου, θα περάσεις ακόμα καλύτερα μαζί του. Γιατί, για τον Κριό, το ταξίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που το αποφασίζει και αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδια του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή