Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Με αυτόν τον τρόπο θα σε τιμωρήσει, αν τον κεράτωσες, σύμφωνα με το ζώδιό του!

Τον απάτησες, το έμαθε και ελπίζεις να σε συγχωρέσει; Περιμένεις να ξεχαστεί έτσι, χωρίς αντίποινα, χωρίς τσακωμούς; Με κάποια ζώδια μπορεί όντως έτσι να γίνει, με κάποια άλλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το σίγουρο είναι ότι ο κάθε άντρας του ζωδιακού έχει το δικό του τρόπο αντίδρασης στο κέρατο!

Για δες λοιπόν, τι να περιμένεις σε περίπτωση που τον κεράτωσες…

ΚΡΙΟΣ

Θα πετάξει όλα σας τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και θα χαλάσει το αυτοκίνητο ή ό,τι αγαπάς. Θα χακάρει το λογαριασμό σου στο Facebook και θα σε ξεφτιλίσει παντού, σε φίλους και γνωστούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε να έρθεις μούρη με μούρη μαζί του, γιατί δε θα το γλιτώσεις το κουτουλίδι. Κυρίως αν το έχει μάθει από έγκυρη πηγή και προσπαθήσεις να τον ξεγελάσεις… Ερωτευμένος ήταν, όχι… χαζός. Υπάρχει περίπτωση να κλείσει τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο για να σε κάνει ρεζίλι σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βάλει ιό στον υπολογιστή σου, θα ρίξει το κινητό σου στο νερό (ουπς, μου ‘πεσε) και μετά θα βγάλει «εφημερίδα» με ένα σωρό καθόλου κολακευτικά κουτσομπολιά για σένα.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα σου και θα αρχίσει να της λέει τι έκανες, πόσο υπέφερε και ενδεχομένως να τα ακούσει κι αυτή στο τέλος με τέτοιο παιδί – ντροπή που μεγάλωσε.

ΛΕΩΝ

Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή, όταν θα είσαι σε πολύ κόσμο και θα σε ταπεινώσει δημόσια! Μετά θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, αφήνοντας σε έρμαιο στα κακεντρεχή σχόλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού σε παρακολουθήσει για να καταλάβει γιατί έφτασες στην απιστία, μετά θα καταλήξει ότι δεν αξίζες και θα σκίσει ό, τι σημειώσεις ή έγγραφα φυλούσες, κάνοντας τα συρτάρια σου μπάχαλο.

ΖΥΓΟΣ

Θα βγάλει όλα τα προσωπικά σου στοιχεία στη φόρα για να μπαίνουν διάφοροι με το δικό σου όνομα και να κάνουν αγορές από το ίντερνετ, χρεώνοντάς σε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σε κοιτάξει, θα σε ξανακοιτάξει και μετά θα φύγει. Καλά θα κάνεις κι εσύ να εξαφανιστείς κι αν θέλεις να επιζήσεις, να αλλάξεις διεύθυνση, στοιχεία, μην σου πούμε και χώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πιο χαλαρός. Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Θα φύγει και δεν πρόκειται ούτε να σου πει τίποτα, ούτε και να κοιτάξει πίσω του ξανά. Απλά δεν υπάρχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προσποιηθεί ότι είναι καλά. Μετά θα πιάσει όλους τους φίλους του και θα τους πει ότι χωρίσατε γιατί έπρεπε να πας στο εξωτερικό για μια φοβερή δουλειά και δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου. Όχι να τον πούνε και κερατά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου στείλει γύρω στα 60 μηνύματα στο κινητό και άλλα τόσα mail που θα σου λέει πόσο άχρηστη και ηλίθια είσαι, που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις δυο γαϊδουριών άχυρα και μετά θα σε μπλοκάρει από παντού.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφού μείνει να κοιτάει το ταβάνι γύρω στις δύο μέρες, προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, θα βγει να μεθύσει. Πάνω στο μεθύσι του, ίσως πείσει τον εαυτό του ότι όλα αυτά τα φαντάστηκε. Το δάκρυ πάντως θα πέσει.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Τα 4 ζώδια που θα χωρίσουν χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά!

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

 

 

Πηγή