Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά η Παρθένος;

Ενώ το ζώδιο της Παρθένου μπορεί να μη φημίζεται για τις ερωτικές του δράσεις, έχει όλες τις ιδιότητες που κάποιος επιθυμεί σε έναν σύντροφο – ακόμα κι αν δεν το δείχνει με τρανταχτό τρόπο δεξιά και αριστερά. Αν και υπάρχουν πολλά να αγαπήσεις σε αυτό το ζώδιο, η φροντίδα και η προσοχή που δείχνει στους συντρόφους του μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι μια πρόκληση. Είναι γνωστό ότι η Παρθένος είναι επιλεκτική και αυτό πράγματι ισχύει. Έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές και επίσης πολύ λίγη υπομονή για να παίζει παιχνίδια σε σοβαρά ζητήματα. Οπότε γρήγορα θα «ξενερώσει» με κάποιον που παίζει παιχνιδάκια ή ο τρόπος ζωής του δεν πλησιάζει τις απαιτήσεις της. Δεν θα εμπλακεί βιαστικά σε μια ερωτική ιστορία, αντιθέτως χρειάζεται χρόνο να παρατηρήσει και να αναλύσει, πριν ανοιχτεί σε κάποιο άτομο. Αυτό μπορεί να την κάνει να μοιάζει λίγο ψυχρή ή δυσπρόσιτη. Αλλά αξίζει να περιμένεις, αφού από τη στιγμή που θα θεωρήσει ότι είσαι άξιος/α της εμπιστοσύνης τους, δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνει για σένα. Απλά να είσαι προετοιμασμένος/η ότι μαζί με την αγάπη και την φροντίδα ενός Παρθένου θα έχεις και την, πάντα εποικοδομητική, κριτική του. 

Μπορεί λοιπόν η Παρθένος να είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα ζώδια στα ερωτικά θέματα, αλλά ευτυχώς αυτά τα 4 ζώδια που ακολουθούν είναι τυχερά γιατί μπορούν να ανακαλύψουν τις κρυφές χάρες της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρθένος και ο Ταύρος είναι από τα πιο θρυλικά ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου, καθώς είναι σχεδόν τέλειοι μαζί. Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν μια πολύ θεμελιωμένη πρακτική προσέγγιση στη ζωή. Θέλουν τις ανέσεις μιας σταθερής, οικογενειακής σχέσης, με ένα άνετο σπίτι και μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τον τρόπο που οι ίδιοι την εννοούν. Ο Ταύρος βοηθά την Παρθένο να έρθει σε επαφή με την πιο μαλακή και στοργική πλευρά της, ενώ η Παρθένος μπορεί μερικές φορές να απογοητεύεται με την ανάγκη του Ταύρου για πολυτέλεια, ωστόσο η πρακτικότητά τους υπερισχύει. Είναι δύο αληθινά συγγενικά πνεύματα που εκτιμούν την πίστη, την αγάπη και την ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας έρωτας μεταξύ Καρκίνου και Παρθένου χτίζεται στην κοινή αντίληψη ότι η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να το παίρνεις στα σοβαρά. Και οι δύο είναι πολύ αφοσιωμένοι σύντροφοι που δεν θέλουν να παίξουν παιχνίδια. Επιθυμούν να βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση που θα τους επιτρέπει να ανοίγονται ο ένας στον άλλον ή να δείξουν ότι είναι ευάλωτοι, χωρίς φόβο. Και πράγματι, τα βρίσκουν μεταξύ τους. Αυτή η σχέση είναι μια φωτιά που σιγοκαίει, δεν είναι καυτή και δυνατή, αφού και τα δύο ζώδια χρειάζονται χρόνο για να εκδηλωθούν και να μάθουν να εμπιστεύονται. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, αυτός ο δεσμός μπορεί να γίνει ισχυρός, καθώς ο Καρκίνος ενθαρρύνει την Παρθένο να εξερευνήσει τη συναισθηματική της πλευρά, ενώ η Παρθένος από την άλλη, βοηθά τον Καρκίνο να κατανοήσει λίγο περισσότερο τη λογική πλευρά των πραγμάτων. Είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη ερωτική σχέση ιδανική για να κρατήσει στο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πως ένας μυστηριώδης, παθιασμένος Σκορπιός και ένας πρακτικός, συντηρητικός Παρθένος θα μπορούσαν να φτιάξουν μια γερή, δυνατή σχέση, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ιδανικό ζευγάρι. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι μια δύναμη της φύσης, αλλά στον πυρήνα του αυτό που θέλει είναι να μπορεί να εμπιστεύεται κάποιον με ολόκληρη την ύπαρξή του και να βρει κάποιον που δεν θα πυροδοτήσει τη σκοτεινή του φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Παρθένος, με τον ισχυρό ηθικό κώδικα και τη απόλυτη πίστη της, είναι ιδανική για τον Σκορπιό. Ενώ η Παρθένος μπορεί να είναι κάπως συγκρατημένη, ο Σκορπιός δεν αμφισβητεί ποτέ που ανήκει η καρδιά του και αυτό είναι ακριβώς που χρειάζονται. Σε αντάλλαγμα, ο Σκορπιός εμπνέει την Παρθένο να ανακαλύψει την παθιασμένη της πλευρά. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις πρόκειται για μια πολύ καυτή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως επισημάνθηκε προηγουμένως, η Παρθένος αργεί να ανοιχτεί στους ανθρώπους, αλλά υπάρχει μια εξαίρεση και αυτή είναι όταν συνδεθεί με τον Αιγόκερω. Ξαφνικά, είναι έτοιμη να τινάξει όλα στον αέρα, επειδή από την αρχή ξέρει ότι μπορεί να τον εμπιστευθεί. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στον Αιγόκερω. Όταν αγαπάει, αγαπάει και όταν δεσμεύεται, δεσμεύεται. Είναι το όνειρο της Παρθένου που έγινε πραγματικότητα. Προσθέστε και την φιλοδοξία του Αιγόκερω και την ικανότητά του να πετυχαίνει στόχους και η Παρθένος έχει λυγίσει. Από την πλευρά του, ο Αιγόκερως εκτιμά το μεθοδικό και πρακτικό μυαλό της Παρθένου μαζί με τη δέσμευσή της στα υψηλά πρότυπα. Αυτό θα πει αδελφές ψυχές!

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Mε αυτά τα ζώδια δεν πας ποτέ σου διακοπές!

Αυτοί είναι οι άντρες που κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους

Αυτές είναι οι πιο σνομπ γυναίκες εκεί έξω

 


Πηγή