Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Μην περιμένεις από αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού να χωρίσουν με τσακωμούς και βρισίδια

Από αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού μην περιμένεις βρισίδια, τσακωμούς, ξεκατινιάσματα, παρακαλετά και δάκρυα. Θα κρατήσουν το επίπεδό τους, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Μιλάμε για τις κυρίες αυτές που πρώτα και πάνω από όλα βάζουν την εικόνα τους, την περηφάνεια τους και την αξιοπρέπειά τους και δεν θα σου δείξουν ποτέ πόσο πόνεσαν κι έκλαψαν. Για ποιες ζώδια μιλάμε;

ΛΕΩΝ

Αλήθεια τώρα περίμενες από την «βασίλισσα» του ζωδιακού να ξεκατινιαστεί; «Τι λες αγόρι μου;» Θα σου απαντούσε… «Ξέρεις ποια είμαι εγώ, πώς με λένε κι η σκούφια μου από πού κρατάει;» σαν μια άλλη Άννα Βίσση. Η Λιονταρίνα δεν θα έριχνε ποτέ το επίπεδό της μετά από έναν χωρισμό. Θα σε κοίταζε με σνομπ ύφος και θα σου έλεγε: «στο καλό και… μη μας γράφεις». Αν έριξες άκυρο σε αυτήν, αυτή θα σου ρίξει δέκα. Μια προσβολή πάντως θα στην πετάξει, φεύγοντας, γιατί -καλώς ή κακώς- θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο ψυχρή και σκληρή νομίζεις ότι είναι γενικά στην ζωή της, άλλο τόσο… «παγοκολόνα» θα είναι μετά τον χωρισμό σας. Υπό το 0 τα αισθήματά της θα πέσουν και δεν θα σου δείξει ποτέ το πόσο πληγώθηκε και αν έχει πέσει για σένα στα πατώματα. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ένα ανασηκωμένο φρύδι και μάλλον ειρωνία θα σου πει «αντίο» και δεν θα γυρίσει ποτέ να σε ξανακοιτάξει. Δε πάει να λιώνει για σένα; Δε πάει να κλειστεί σε μοναστήρι; Εσύ δεν πρόκειται να το μάθεις ποτέ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ   

ΖΥΓΟΣ

Η Ζυγίνα, όσο και αν έχει ανάγκη μια σχέση και δε θέλει με τίποτα να είναι μόνη της, είναι κυρία με το «κ» κεφαλαίο. Είναι η γυναίκα που δεν θα σου έδινε ποτέ την ικανοποίηση να σου ζητήσει και τα ρέστα ή να σε ρωτήσει το «γιατί» ή γενικότερα να σου δείξει το πόσο πονάει και αν πονάει. Το να τσακωθεί, το να ξεκατινιαστεί ή να παρακαλέσει δεν είναι του στιλ της. Τι την πέρασες; «Στο καλό, καλή τύχη στην ζωή σου και τα καλύτερα σου εύχομαι!» Αυτή θα είναι η στάση της απέναντί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έλα τώρα, πραγματικά. Παραδέξου το… Μόνο έκπληξη δεν είναι η Σκορπίνα στην λίστα. Γυναίκα Σκορπιός και να σου δείξει τα συναισθήματά της; Μιλάμε για poker face από τα λίγα.  Ένα σαρκαστικό σχόλιο θα το πετάξει πάντως, αλλά τσακωμούς, βρισίδια και λοιπά μην τα περιμένεις. Παρ’ όλα αυτά, μην ξενοιάζεις… Την εκδίκησή της θα την πάρει. Μπορεί να αργήσει, αλλά θα το κάνει. Και φυσικά, θα σε «σφάξει» με το γάντι, ενώ δεν θα ρίξει ποτέ το επίπεδό της. Θα σε έχει κάνει όμως να πεις τον «Δεσπότη… Παναγιώτη»!

Διάβασε επίσης: 


Πηγή