Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Μικρό αφιέρωμα στην ρομαντική, μα και ανθεκτική γυναίκα Καρκίνο!

Η γυναίκα Καρκίνος είναι το συνονθύλευμα πολλών αντικρουόμενων (φαινομενικά τουλάχιστον), δυνάμεων: Είναι πασιφίστρια, μα και γεμάτη πάθος. Γεμίζει κι αδειάζει από συναίσθημα, φτάνει στα άκρα, για να γίνει πάγος και σκληρή, όταν πληγωθεί. Είναι ήρεμη, γλυκιά, συγκαταβατική, μέχρι την στιγμή που ο διακόπτης της θα γυρίσει και τότε θα μετατραπεί σε ένα πλάσμα με οργή, πείσμα και τρελό τσαγανό! Όσο απόμακρη, μαζεμένη κι αν δείχνει, τόσο αποφασιστική, σκληρή και άκαμπτη μπορεί να γίνει, μέσα σε ένα λεπτό.

Η Καρκινούλα έχει άψογο ένστικτο, νιώθει και ψυχανεμίζεται τα πάντα γύρω της, πριν καν συμβούν κι ακολουθεί πάντα την καρδιά της. Πράττει σωστά, γιατί αν είναι εξπέρ σε κάτι, αυτό είναι τα συναισθήματα. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ακόμα κι αν δεν έχουν ειπωθεί λόγια. Αντιλαμβάνεται με τη μία τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω της και τις βάζει πάντα πρώτες. Είναι υπέρμετρα αφοσιωμένη σε όποιο πρόσωπο αγαπάει και νιώθει την ανάγκη να το προστατεύει. Είναι εξαιρετική σύντροφος, υπέροχη μητέρα κι είναι η ίδια ένα «σπιτικό» για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

2 k

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Υφαίνει με γλύκα και υπομονή τον ιστό της, μα ξέρει πολύ καλά, όχι μόνο πώς να πιάνει… τα θύματά της, αλλά και πώς να τα κρατάει για πάντα κοντά της. Κρύβει μια μεγάλη γοητεία, δίνει την εντύπωση ότι εύκολα θα την κάνεις δική σου, μέχρι την στιγμή που θα καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι εύκολο μαζί της! Το ζητούμενο είναι να σε θέλει εκείνη γιατί τότε και μόνο τότε θα σου επιτρέψει και να την πλησιάσεις και να σε κάνει… δικό της! Εσύ θα της ανήκεις κι εσύ θα βρεθείς να ακολουθείς τους ρυθμούς της, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίπλα σου ένα τρυφερό πλάσμα. Στην πραγματικότητα, έχεις δίπλα σου μια γυναίκα που θα σε παίζει ανάλογα με τις… διαθέσεις της και θα σε ενσωματώσει στον κόσμο της. Θα νιώσεις ότι χάνονται τα πάντα γύρω σου κι ότι υπάρχετε μόνο εσύ κι εκείνη, σε ένα σύμπαν που έχει δημιουργήσει η ίδια για τους δυο σας.

Αν και είναι αλήθεια ότι της αρέσει να την φλερτάρουν, η γυναίκα Καρκίνος, άπαξ και βρει εκείνον που της ταιριάζει, σταματάει το παιχνίδι και του αφοσιώνεται ψυχή τε και σώματι. Είναι πιστή, αγαπάει με πάθος κι ένταση, μα είναι και τρομερά καχύποπτη και εσωστρεφής. Πολλά από τα συναισθήματά της δεν θα τα επικοινωνήσει, αλλά θα έχει την απαίτηση να τα καταλάβεις και να τα αναγνωρίσεις, αντιδρώντας ανάλογα!

3k 

Το μυστικό για να χειριστείς μια τέτοια γυναίκα είναι ένα: παραιτήσου και μην προσπαθήσεις να την χειριστείς! Η γυναίκα Καρκίνος είναι ένας μικρός διάολος, ντυμένος σαν αγγελούδι! Είναι μεν άγγελος, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, σε ποια χρονική στιγμή και για ποιον λόγο θα μεταμορφωθεί σε διάολο!


Πηγή