Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

Να γιατί πρέπει να μείνεις λίγο μόνη σου, μετά τον χωρισμό!

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι που και που χρειάζεται να κάνουμε ένα διάλειμμα, κυρίως αν ο χωρισμός είναι φρέσκος, να μένουμε μόνοι/ες, χωρίς σχέση. Για το κάθε ζώδιο είναι διαφορετικός αλλά εξίσου σοβαρός ο λόγος που πρέπει να κάνει μια παύση!

Εμείς σου τον αποκαλύπτουμε κι εσύ κάνε ό,τι νομίζεις! 

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ακόμα θυμωμένος/η με τον/ην πρώην σου και τα έχεις βάλει με τους άντρες ή τις γυναίκες; Ε, δεν είσαι για σχέση, αν δεν ηρεμήσεις τελείως. 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις κολλήσει στο παρελθόν και μέχρι να ξεχάσεις τελείως, πρέπει να μείνεις μόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις πολλές επιλογές, αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις σε ένα άτομο, ε μην το κάνεις. Προφανώς κανένα δεν αξίζει ιδιαίτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είσαι ακόμα… εθισμένος/η στον/ην πρώην σου, σκέφτεσαι τα όσα περάσατε μαζί και σε πιάνει πόνος στο στήθος, μείνε μόνος/η σου μέχρι να απεξαρτηθείς τελείως!

ΛΕΩΝ: Καλύτερα μόνος/η σου, παρά με κακιά παρέα! Ψάξε να βρεις κάποιον/α που να αξίζει πραγματικά την αγάπη σου κι ας σου πάρει παραπάνω χρόνο.

♡ Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι καλύτερα να στραφείς στα επαγγελματικά σου, παρά να ψάχνεσαι για σχέση, άπαξ και χώρισες… Μόλις τακτοποιήσεις τα πρώτα, επικεντρώσου στα ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Προφανώς κάηκες στο χυλό, οπότε μείνε μόνος/η σου μέχρι να σταματήσεις να φυσάς και το γιαούρτι. Από ανθρώπους να σου κάνουν παρέα έχεις ένα σωρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου ή κουβαλάς ακόμα απωθημένα, είναι προτιμότερο να μείνεις μόνος/η σου, παρά να την πληρώσει ο/η επόμενος/η, που δε φταίει κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνος/η σου θα περάσεις πολύ καλύτερα! Θα παίξεις, θα κάνεις τις τρέλες σου, θα εκτονωθείς, οπότε μετά θα είσαι χορτάτος/η και έτοιμος/η να ξαναμπείς σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ξέχασες ποτέ τη μεγάλη σου αγάπη, οπότε προκειμένου να βασανίζεις κάποιον/α άλλο/η, καλύτερα να μείνεις μόνος/η μέχρι στην καρδιά σου να ανοίξει χώρος για να μπει κάτι καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Και μόνος/η δε μπορείς, και σε σχέση πνίγεσαι… Αφού δεν ξέρεις τι θέλεις γιατί να τυραννάς και τους άλλους; Βρες το πρώτα…

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας δεν περνάει με έρωτα! Ψέματα σου λένε. Ακόμα πενθείς για τη χαμένη σου αγάπη και σε πονά η προδοσία. Και άλλον/η να βρεις, δε θα έχεις ξεχάσει τον/η προηγούμενο/η. Γίνε καλά πρώτα… 

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Αυτός είναι λόγος που δεν προχωράς παρακάτω και θέλεις ακόμα τον πρώην σου


Πηγή