Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Να γιατί σε «δέρνει» η γκαντεμιά στα ερωτικά σου

Και η απάντηση αυτή βρίσκεται στον αστρολογικό σου χάρτη. Όχι μόνο στο ζώδιό σου. Με απλά λόγια, δεν είναι ΟΛΟΙ οι Σκορπιοί ακαταμάχητοι, ούτε ΟΛΟΙ οι Ζυγοί μόνιμα ερωτευμένοι και με ταίρι. Ούτε φυσικά είναι ΟΛΟΙ οι Αιγόκεροι μπακούρια κτλ. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην ερωτική σου ζωή και αντιμετωπίζεις δυσκολίες, τότε η απάντηση κρύβεται στον προσωπικό σου χάρτη

Κατ’ αρχάς πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά. Φτιάξε εδώ τον χάρτη σου και δες όλα σου τα στοιχεία. Μάθε τι ωροσκόπο έχεις, σε ποια ζώδια είναι οι πλανήτες σου (Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης κτλ) και φυσικά σε ποιον Οίκο του ωροσκοπίου σου πέφτει ο κάθε πλανήτης. 

Τα… δύσκολα, λοιπόν, για σένα είναι αν έχεις στον χάρτη σου κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία. Τα ερωτικά σου καθορίζονται από τον πέμπτο οίκο σου και οι σχέσεις σου από τον έβδομο.

Το δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι το αν έχεις κάποιο πλανήτη μέσα στον 5ο ή τον 7ο οίκο σου, που δεν ευνοεί και τόσο τα ερωτικά, όπως: 

Κρόνος σε έναν από τους δύο Οίκους: Τότε είναι πολύ πιθανό οι προσδοκίες σου να είναι μεγάλες, να ικανοποιείσαι δύσκολα σαν άνθρωπος, να βγάζεις προς τα έξω (χωρίς απαραίτητα να το αντιλαμβάνεσαι) μια ψυχρότητα, μια συστολή ή αυστηρότητα, που δε σε κάνει αρεστό/η στο αντίθετο φύλο. Επίσης δεν αποκλείεται το να αργήσεις χρονικά να κάνεις σχέση (μετά τα 30 σου), το να βρεις έναν σύντροφο με τον οποίο να έχετε αρκετή διαφορά ηλικίας, να πέφτεις σε ανθρώπους… προβληματικούς ή να εμφανίζεται πρόβλημα και να τελειώνει άδοξα το love story. Αν μάλιστα κάνει αρνητικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τον Ήλιο, την Αφροδίτη ή τον Άρη σου, ακόμα χειρότερα. (Σημ: Τις όψεις σου θα τις βρεις και παλι στον χάρτη που έχεις ήδη φτιάξει)

Πλούτωνας σε έναν από τους Οίκους: Τότε το πιο πιθανό είναι να βγάζεις μια απολυτότητα, να μη “λυγάς”, να μην κάνεις καμία υποχώρηση ή συμβιβασμό στα στάνταρ σου και ή θα βρεις κάποιον/α όπως ακριβώς τον/ην θέλεις εσύ ή θα είσαι μόνος/η. Όλα ή τίποτα, δηλαδή. Και ξέρεις πολύ καλά ότι το δεύτερο είναι το πιο σίγουρο να συμβεί. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να ζηλεύεις πολύ, να θέλεις την αποκλειστικότητα ή τον έλεγχο των καταστάσεων ή να έχεις ερωτευτεί σε μικρότερη ηλικία πολύ και αυτό να σε στιγμάτισε, να σου άφησε αρνητικά βιώματα και να κάνεις ασυνείδητα σύγκριση του παλιού σου έρωτα με το οποιοδήποτε νέο άτομο γνωρίζεις. Εννοείται ότι οι αρνητικές όψεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο, την Αφροδίτη ή τον Άρη σου, κρύβουν και πολύ δυσάρεστες εμπειρίες που αφήνουν πληγές αγιάτρευτες,

Αν θέλεις να μάθεις πολλά περισσότερα για σένα, η Αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου,αποκαλύπτει τα πάντα και αναφέρεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου.

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα αποφύγει να σου απαντήσει, όσο κι αν τον στριμώξεις

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Ζυγό

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!


Πηγή