Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Να πώς θα τα ξαναβρείτε με τον καλό σου μετά από ένα τσακωμό

Συχνά, παρουσιάζονται εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο συντρόφων, που οδηγούν σε τσακωμό. Άλλοι λένε ότι καλό θα ήταν να αφήνουμε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να κάνουμε το… κορόϊδο. Άλλοι πάλι ότι χρειάζεται εφ’ όσον αποκατασταθεί η… τάξη να κάνουμε με το ταίρι μας μια κουβέντα κι εμείς συμφωνούμε με αυτούς.

Ωστόσο, ο κάθε ένας άντρας του ζωδιακού έχει τα κουμπιά του, οπότε θέλει να τον προσεγγίσεις με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να επιλυθούν τα θέματα της σχέσης σας. 

ΚΡΙΟΣ: Η έννοια της ανεξαρτησίας είναι για αυτόν ιερή και δεν πρέπει με τίποτα να παραβιαστεί. Δεν θέλει με τίποτα να του λένε τι να κάνει.

Tip: «Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και το εκτιμώ. Θέλω να μου δείξεις και μένα αυτόν τον τρόπο για να δούμε αν θα λειτουργήσει.» 

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάται να κάνει αλλαγές και είναι ξεροκέφαλος.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και ότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου. Θα πάμε με το δικό σου ρυθμό, μέχρι να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής». 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πίσω από τη συνεχόμενη φλυαρία τους κρύβεται η ανάγκη να τους ακούνε.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι από εμένα να σε ακούσω και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή δεν το κάνω. Όμως είμαι όλο αυτιά για να ακούσω προσεκτικά ό,τι κι αν έχεις να μου πεις».

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα. Αν αισθάνεται ότι δεν τα λαμβάνει, τότε θα εκφράσει την δυσφορία του με γκρίνια και παράπονα.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι θες να σου δείξω ότι σ’ αγαπώ. Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά και πες μου πως γιατί είσαι έτσι κατσούφης;» 

ΛΕΩΝ: Ο Λέων αισθάνεται όμορφα, όταν λαμβάνει την προσοχή, συνήθως μεγαλύτερη απ’ ότι χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σημαντικό για σένα και είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Λοιπόν, έχεις την προσοχή μου και, κατ’αρχήν, πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα!» 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιθυμούν να εκτιμηθούν για πράγματα που κάνουν, ακόμα κι αν δεν τους έχει ζητηθεί να τα κάνουν.

Tip: «Καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι δεν σου δίνω την εκτίμηση που θα ‘θελες. Νομίζες ότι δεν είδα τα καινούρια ράφια και ότι έβαψες την αποθήκη; Φυσικά, τα είδα. Πες μου, όμως, τί μπορώ να κάνω για να δεις ότι σε καταλαβαίνω;» 

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός ζει και αναπνέει για τις αρμονικές σχέσεις, όπου κυριαρχεί η συνεργασία.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό για σένα να το κάνουμε μαζί. Θέλω πάρα πολύ. Ας συνεργαστούμε, και θα δεις ότι θα επιλύσουμε αυτό το ζήτημα». 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι, ενώ έχουν μια σχεδόν διαισθητική, βαθιά αντίληψη για τα γεγονότα.

Tip: «Πιστεύω ότι μπορείς να δεις την ουσία των πραγμάτων και να πετύχεις δυνατά αποτελέσματα. Σου αφήνω τον έλεγχο για να με οδηγήσεις σε αυτό που εσύ διαισθάνεσαι ως το πιο σωστό». 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσπάθεια να περιοριστεί η ελευθερία του έχει συχνά ανεπιθύμητες συνέπειες.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι η ελευθερία σου είναι σημαντική και εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε απομακρύνω από ό, τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις». 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα είναι ευτυχείς έως ότου κερδίσουν αυτό που επιθυμούν. Μέχρι να το κάνουν, αισθάνονται συχνά ανάξιοι.

Tip: «Ξέρω ότι είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθούμε με το θέμα που προέκυψε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά και στο τέλος θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

ΥΔΡΟΧΟΟΣΖει σε έναν κόσμο ιδεών, που μερικές φορές μπορεί να φαίνονται απίθανες για εμάς.

Tip: «Οι ιδέες σου είναι θαυμάσιες και πάνω απ’ όλα πρωτότυπες. Πολύ θα ήθελα να με βοηθήσεις να τις καταλάβω, για να συμπορευτούμε.» 

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης στις σχέσεις.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Η αγάπη μας όμως μπορεί να τα ξεπεράσει όλα».

Διάβασε επίσης: 12 αθώα ψέματα που σε γλιτώνουν από τον καβγά με το ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Αυτό λατρεύεις και αυτό στη βαράει στο ταίρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!


Πηγή