Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ξέρουμε από το ζώδιό σου πόσο πάθος, αφοσίωση ή επικοινωνία έχεις ανάγκη στη σχέση σου

Τι είναι αυτό που ζητάς μέσα σε μια σχέση; Ο καθένας σαφώς και έχει διαφορετικά ζητούμενα και… προαπαιτούμενα για να κάνει έναν δεσμό. Υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν πάθος και ένταση. Άλλοι που θεωρούν απαραίτητο το καλό σεξ και το να ταιριάζουν πάρα πολύ με το ταίρι τους στο κρεβάτι και στα… γούστα τους. Υπάρχουν κάποιοι που ζητούν την απόλυτη επικοινωνία, γιατί αν δεν το έχουν αυτό, νιώθουν ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν.

Χρειάζονται κάποιον που να τους καταλαβαίνει στο 100%. Για άλλους πολύ σημαντικό είναι το να περνάνε καλά μέσα στην σχέση. Θέλουν εκτός από το ερωτικό κομμάτι, να είναι και φίλοι με τον/την άλλο/η. Να διασκεδάζουν, να γελάνε και να νιώθουν χαλαροί και άνετοι. Όλα όσα σου αναφέραμε είναι δεκτά και απολύτως φυσιολογικά. Το θέμα είναι απλά το τι ζητάει ο καθένας για να είναι απόλυτα ευχαριστημένος μέσα στην σχέση του.

Εμείς λοιπόν, αν μας πεις το ζώδιό σου, μπορούμε να σου απαντήσουμε με ποσοστά, τι ακριβώς ζητάς. Και σου έχουμε ετοιμάσει 12 φωτογραφίες στις οποίες στα εξηγούμε όλα περιεκτικά. Δες και την φωτογραφία του ωροσκόπου σου, γιατί κι αυτός παίζει σημαντικό ρόλο. Και αν είσαι και πιο προχωρημένος/η δες και το ζώδιο στο οποίο έχεις την Αφροδίτη σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️


Πηγή