Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οδηγός επιβίωσης για το ραντεβού με κάθε ζώδιο

Μήπως χρειάζεσαι έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις διαφορετικά το κάθε ζώδιο; Αν ήδη κανονίσατε το πρώτο ραντεβού σας, τι θα έλεγες για μερικά tips, ώστε να ξέρεις τι του αρέσει και ανάλογα να κινηθείς;

Κριός

Σε έναν Κριό δεν αρέσουν με τίποτα οι υπεκφυγές, η αναποφασιστικότητα και οι ντροπές. Αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι τα ξεκάθαρα μηνύματα. Πες του πού και πότε θα βρεθείτε, κι αν μπορείς να υπενθύμισέ του το κιόλας! Τότε σίγουρα θα είναι του χεριού σου.

Ταύρος

Για έναν Ταύρο το ιδανικό σκηνικό περιλαμβάνει το πιο γευστικό δείπνο που μπορείς να του παρέχεις. Ακόμα κι αν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, ένα πολύ –μα πολύ- νόστιμο γεύμα σε μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα είναι ό,τι καλύτερο.

Δίδυμος

Ακριβώς όπως ένας σκίουρος μαζεύει και αποθηκεύει καρπούς για τον χειμώνα, έτσι ακριβώς και ένας Δίδυμος αποσπά και θυμάται τις πληροφορίες που θέλει για μετέπειτα συζητήσεις. Σκέψου, πριν τον συναντήσεις, τα θέματα που θέλεις να συζητήσετε, αλλά προετοιμάσου και για τις ώρες σιωπής που ένας Δίδυμος συχνά αποζητά.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, οι πιο συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, αγαπούν όλα όσα σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Έτσι, ένα εστιατόριο με καλό φαγητό και μια ήσυχη ατμόσφαιρα παρέχει σε έναν Καρκίνο το ιδανικό σκηνικό για να σου μιλήσει για όλα εκείνα τα σχέδια που αφορούν τους απογόνους του.

Λέων

Αν υπάρχει ένας βασιλιάς στο ζωικό και ζωδιακό βασίλειο, αυτός είναι ο Λέοντας. Είτε, λοιπόν, είστε οι δυο σας είτε βρίσκεστε σε μια παρέα δως’ του τη δυνατότητα να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Υπενθύμιζέ του κάθε στιγμή πόσο καλός είναι σε αυτά που κάνει και η κολακεία θα τον οδηγήσει ακριβώς εκεί που θέλεις.

Παρθένος

Αν σε ενδιαφέρει τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική σου εμφάνιση, τότε σίγουρα θα αρέσεις σε έναν Παρθένο. Η υγεία, η εμφάνιση και η τάξη είναι σίγουρα πρωταρχικά ζητήματα για αυτόν. Το τέλειο ραντεβού είναι σε ένα οικονομικό και -κυρίως- καθαρό εστιατόριο. Αν, μάλιστα, με κάποιους τρόπους προσφέρει και στην τοπική κοινωνία, τότε τον έχεις κερδίσει μια για πάντα.

Ζυγός

Μια βόλτα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, ένα bistrot ή ένα Café – bar με καταπληκτική θέα θα έκαναν σίγουρα έναν Ζυγό ευχαριστημένο. Η ηρεμία, η αρμονία και η ισορροπία είναι, επίσης, προαπαιτούμενες αρετές για αυτόν. Είναι αδιαμφισβήτητα λάτρεις της συντροφικότητας, αλλά και από τα πιο κοινωνικά πλάσματα που θα συναντήσεις.

Σκορπιός

Αν τα πειράγματα είναι η αγαπημένη σου συνήθεια και οι προσποιήσεις η δεύτερη φύση σου, τότε ένας Σκορπιός δεν είναι για εσένα. Αντίθετα, σέβεται οτιδήποτε αληθινό και προσδοκά εκπλήξεις και αυθόρμητα δώρα. Το ιδανικό του ραντεβού είναι… έκπληξη!

Τοξότης

Αισιοδοξία και θετική στάση ζωής είναι τα κλειδιά για την καρδία ενός Τοξότη. Δε χρειάζεται να του επισημάνεις τι δεν κάνει καλά ή -ακόμα χειρότερα- τι δεν μπορεί να κάνει. Δημιούργησε για αυτόν νέες εμπειρίες, ακόμα κι αν αυτό είναι μια βόλτα στην εξοχή ή σε δρόμους που δεν έχει ξαναπάει και θα είναι ευτυχισμένος Τοξότη δίπλα σου.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως είναι κλασικός τύπος και δεν του αρέσουν οι πειραματισμοί, οι περιπέτειες και οι εκκεντρικότητες. Ένα δείπνο σε καλό εστιατόριο –όχι ακριβό- αλλά με ποιότητα στα πιάτα που σερβίρει και στην διακόσμηση του χώρου, θα του προσφέρουν την μέγιστη ευχαρίστηση.

Υδροχόος

Για να περάσει καλά ένας Υδροχόος χρειάζεται λίγα, αλλά ασυνήθιστα. Μια βόλτα στο Μουσείο, ένα μεγάλο πάρτι με εναλλακτικό κόσμο ή μια επίσκεψη σε μικρά και κρυφά μαγαζιά θα κάνουν ευτυχισμένο έναν Υδροχόο.

Ιχθύες

Ένας Ιχθύς χρειάζεται επιβεβαίωση και ασφάλεια. Απόφυγε, λοιπόν, τα πολύβουα και πολυσύχναστα μέρη και προτίμησε κάτι πιο ρομαντικό και ήρεμο. Τα τρυφερά αγγίγματα και στενή επαφή παρέχουν το ιδανικό κλίμα στοργής και προστασίας που ψάχνει. Και το βασικότερο: θέλει να ξέρει ότι τον αγαπούν και τον νοιάζονται, οπότε δείξε το ενδιαφέρον σου για αυτόν.

 

Πηγή