Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Οι άντρες που θα ραγίσουν την καρδιά της Ψαρίνας

Προφανώς έχεις ακούσει αρκετά ως τώρα για τους ΙχθύςΤο ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- ένα από τα πλέον… ρομαντικά και ευαίσθητα και όχι άδικα. Είναι υπέρ της σχέσης και ζουν για τον έρωτα και το παραμύθι. Όμως, αν μπλέξουν με έναν από τους παρακάτω άντρες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύουν να πληγωθούν πολύ και να πονέσουν. Ποιοι είναι οι τρεις “λάθος” άντρες του ζωδιακού που μπορούν να ραγίσουν την καρδιά της Ψαρίνας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης με τον Ιχθύ, παραδοσιακά, μοιράζονται τον ίδιο κυβερνήτη-πλανήτη, τον Δία, οπότε είναι φυσικό να μοιάζουν αρκετά στο πώς βλέπουν τα πνευματικά θέματα ή τα φιλοσοφικά, ενώ είναι και οι δυο ελεύθερα πνεύματα. Στην αρχή, ο Τοξότης θαυμάζει την αισιοδοξία της Ψαρίνας και την ικανότητά της να βλέπει πάντα την μεγαλύτερη εικόνα. Όμως δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που ο Τοξότης θα χαλαστεί άσχημα από την απροθυμία της γυναίκας Ιχθύ να δεχθεί σκληρές αλήθειες ή το γεγονός ότι προτιμά να κλείνει τα μάτια και να ζει στον δικό της κόσμο. Όλη αυτή η στάση του άντρα Τοξότη και η συνήθειά του να μιλάει έξω από τα δόντια, πληγώνουν ανεπανόρθωτα την υπερευαίσθητη Ψαρίνα.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι η Ψαρίνα με τον Αιγόκερω ταιριάζουν πάρα πολύ στον κρεβάτι. Η αισθησιακή γυναίκα Ιχθύς μπορεί να κάνει τον σκληρό και… bossy Αιγόκερω να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να αφεθεί. Και εκείνος από την πλευρά του, δίνει στην γυναίκα Ιχθύ την καθοδήγηση που χρειάζεται, ενώ την βοηθά να παραμένει συγκεντρωμένη και οργανωμένη. Μπορεί σε κάποια σημεία αυτοί οι δυο να ταιριάζουν, ωστόσο ο Αιγόκερως είναι αρκετά ρεαλιστής και η Ψαρίνα από την άλλη είναι ένας άνθρωπος  που χρειάζεται την αισιοδοξία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Η γυναίκα Ιχθύς πληγώνεται βαθύτατα από την σκληρή κριτική που της κάνει ο Αιγόκερως και ταράζεται πάρα πολύ εύκολα. Όταν ο Αιγόκερως θα νιώσει ότι η σχέση είναι περισσότερο μπελάς, παρά… έρωτας, τότε θα χωρίσει άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί ο Ζυγός με τον Ιχθύ με μια πρώτη ματιά να φαίνονται ένα ταιριαστό ζευγάρι, καθώς είναι και οι δυο ρομαντικοί και σχεσάκηδες, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά… Πρόκειται για δυο ζώδια που αντιμετωπίζουν διαφορετικά τη ζωή, καθώς ο Ιχθύς ως ζώδιο του νερού είναι συναισθηματικός και ευαίσθητος, ενώ ο Ζυγός, ως ζώδιο του αέρα, είναι πρακτικός και λογικός. Ο άντρας Ζυγός λοιπόν στη σχέση αυτή, θα προσπαθήσει να κάνει την γυναίκα Ιχθύ να σκέφτεται περισσότερο και να μην είναι τόσο… στον κόσμο της. Αυτό θα κάνει την Ψαρίνα να νιώθει ότι το ταίρι της δεν την καταλαβαίνει. Επίσης, η γυναίκα Ιχθύς θα έχει μεγάλο πρόβλημα με το γεγονός ότι ο άντρας Ζυγός φλερτάρει και με τον αέρα που αναπνέει. Δεν λέμε ότι είναι άπιστος. Απλώς ότι του αρέσει το φλερτ γενικά και το κάνει ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνει.

 

Διάβασε επίσης:


Πηγή