Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Οι άντρες του ζωδιακού που μόλις γίνει η σχέση τους δεδομένη, χωρίζουν

Είναι να μη δέσουν τον γάιδαρό τους αυτοί οι άντρες. Έτσι και σε κάνουν δεδομένη, πάει… Να ξέρεις ότι μετράς ώρες για τον οριστικό χωρισμό. Πρόκειται για ζώδια που βαριούνται πολύ εύκολα. Αν δεν νιώθουν ότι στη σχέση τους υπάρχει κάτι που να τα εξιτάρει, τότε ξενερώνουν και αποφασίζουν να χωρίσουν και να αναζητήσουν νέες εμπειρίες. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιους άντρες του ζωδιακού μιλάμε:

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θα μπορούσε να πάρει το πρώτο βραβείο! Είναι ο άνθρωπος που πραγματικά βαριέται πάρα πολύ εύκολα, ξενερώνει γρήγορα και αν δεν του κρατάς το ενδιαφέρον μόνιμα, τότε να περιμένεις ότι θα σε… χαιρετήσει. Πρέπει να τον έχεις στην τσίτα, κάθε μέρα να ζείτε και άλλες εμπειρίες. Θέλει εναλλαγές. Το κάτι διαφορετικό στη ζωή του. Αν θεωρήσεις πως τον «έδεσες», τότε είναι που τον έχασες να ξέρεις. Και οριστικά!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!  

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όσο εύκολα ενθουσιάζεται, άλλο τόσο εύκολα ξενερώνει. Αν κάνει μια σχέση και τελικά η σχέση αυτή καταλήξει δεδομένη, βαρετή και ανιαρή, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα αρχίσει να πνίγεται και θα θέλει να φύγει. Το έχει στο αίμα του να βαριέται εύκολα και όταν κάτι είναι δεδομένο για εκείνον, να χάνει το ενδιαφέρον του και να το παρατά. Το πετά σαν στημένη λεμονόκουπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει στο αίμα του την φυγή. Δεν μπορεί να μείνει σε κάτι ανιαρό, που δεν τον εξιτάρει, δεν τον «προκαλεί» και δεν του κινεί το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο. Νιώθει φυλακισμένος, νιώθει ότι πνίγεται και είναι σίγουρο ότι θα «δραπετεύσει» από την «φυλακή» της δεδομένης και άχαρης σχέσης. Ένας άντρας σαν αυτόν, χρειάζεται εναλλαγές, δραστηριότητες και γενικά να μην θεωρήσει πως σε έχει «δέσει» και είσαι δεδομένη και στανταράκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γνωστό ότι ο άντρας Δίδυμος βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Όπως και οι άλλοι τρεις άντρες που σου περιγράψαμε λίγο πιο πάνω, αν βρεθεί σε μια σχέση η οποία είναι… δεδομένη, τότε ξενερώνει, χάνει το ενδιαφέρον του και το μάτι του αρχίζει να «παίζει». Θα χωρίσει και θα ψάξει να βρει αλλού αυτή την «σπίθα» που θα τον ιντριγκάρει, θα του τραβήξει το ενδιαφέρον και θα αναζητήσει μια γυναίκα που θα μπορεί να παίξει με το μυαλό του και να τον έχει στην τσίτα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή