Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Οι άντρες του ζωδιακού που παρέχουν ελευθερίες στις γυναίκες τους

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε παρακάτω, είναι αρκετά φιλελεύθεροι σε αντιλήψεις και όχι μόνο στη θεωρία, αλλά στην πράξη, αφού αναγνωρίζουν το δικαίωμα και στη σύζυγό τους να είναι αυτόνομη, να έχει τον χρόνο και τον χώρο της. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχουν ανασφάλειες και φοβίες, δε ζηλεύουν ή δεν κάνουν ότι δεν τους αρέσει να συμβαίνει στους ίδιους όταν είναι σε σχέση. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που τον κάνει πραγματικά καλό σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμος σε ακραίες καταστάσεις ή εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Όπως κι ο ίδιος είναι άτομο με φιλελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα, έτσι θέλει να είναι κι η σύζυγός του. Δε θα τον πειράξει, αν βγει ή ξενυχτήσει με τις φίλες της, πάει μια εκδρομή με την παρέα της και χαίρεται που έχει και τη δική της ζωή, ξέχωρη από την κοινή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από όλους τους άντρες του ζωδιακού είναι ίσως ο πιο cool και χαλαρός. Επιδιώκει μια σχέση, όπου θα του παρέχεται ελευθερία κινήσεων, αποφεύγοντας καταπιεστικές και άκρως δεσμευτικές συντρόφους. Ωστόσο, όπως κι ο ίδιος κινείται με άνεση και δε θέλει περιορισμούς, έτσι θέλει να είναι και η γυναίκα δίπλα του. Δεν πρόκειται να της κάνει καν σκηνικό ζήλιας, ακόμα κι αν φλερτάρει με κάποιον, αναγνωρίζοντας ότι είναι στα πλαίσια ενός κοινωνικού παιχνιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν είναι ερωτευμένος, ο Τοξότης είναι ευτυχισμένος, κεφάτος και αισιόδοξος και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι του. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, αλλά για να διατηρήσει αυτή τη φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό του είναι σημαντικό το να μην καταπιέζεται. Έχει φίλους, ενδιαφέροντα, βρίσκεται στη γύρα και μισεί αυτό να του το στερούν. Καταπιεστικός δεν είναι ούτε αυτός, παρά το ότι μπορεί να ζηλέψει, αν παραείναι διαχυτική η σύντροφός του με άλλους άντρες. Αντίθετα, δέχεται (σπρώχνει κιόλας) η γυναίκα που είναι δίπλα του να μη σταματήσει το χόμπι της ή να μην ξεκόψει από τις παρέες της. 

Διάβασε επίσης: 


Πηγή