Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά τα ζώδια τείνουν να παντρεύονται δυο φορές!

Η ευκολία αυτών των ζωδίων στον γάμο είναι χαρακτηριστική! Μπορεί να ατύχησαν την πρώτη φορά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα το πάρουν κατάκαρδα και θα βγάζουν σπυράκια, όποτε ακούν τη συγκεκριμένη λέξη. Θα πάρουν το ρίσκο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου και πάλι κι ό,τι προκύψει! Ίσως τη δεύτερη, να είναι πιο τυχερά, αυτό νιώθουν και γι’ αυτό δεν κολλάνε. Ποια είναι αυτά που θα φορούσαν βέρα στο δεξί ξανά; Το αποκαλύπτουν οι έρευνες που έγιναν!

ΖΥΓΟΣ

Ο ορισμός του σχεσάκια. Ο άνθρωπος που δεν μπορεί μόνος και αν δεν έχει ταίρι ,νομίζει πως ο κόσμος του όλος έχει καταστραφεί. Ο Ζυγός, αν δεν πετύχει ο πρώτος του γάμος, δεν θα τα βάψει μαύρα. Εννοείται ότι θα βρει άμεσα αντικαταστάτη/τρια (γιατί είναι ένα από τα πλέον ποθητά και περιζήτητα ζώδια) και θα φορέσει με μεγάλη ευκολία το νυφικό ή το γαμπριάτικο κοστούμι.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλάμε για τον άνθρωπο που τα θέλει όλα διπλά. Ο Δίδυμος ή που δεν θα παντρευτεί ποτέ γιατί κανείς και καμία δεν είναι ικανός/η να του τη φορέσει την κουλούρα ή που θα κάνει και δυο και τρεις και τέσσερις γάμους! Βαριέται άλλωστε εύκολα κι αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει εναλλαγές και στους συντρόφους. Για εκείνον δεν ισχύει το «για πάντα.»

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ζει ο Ιχθύς χωρίς ρομάντζο και χωρίς τον έρωτα. Θέλει να είναι «καβάλα στο ροζ συννεφάκι». Όπως και ο Ζυγός, έτσι κι εκείνος, αν αποτύχει ο πρώτος του γάμος, θα προσπαθήσει άμεσα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το επόμενο ταίρι του. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να στη βάλει τη βέρα στο δεξί. Αυτός βέβαια μπορεί να έχει κάνει… συλλογή με βέρες. Ε, ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ μέρος της συλλογής του.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Κριό, αλλά εμείς έχουμε να σας πούμε ότι είναι άνθρωπος που την θέλει την συντροφικότητα στην ζωή του. Απλά, βαριέται εύκολα το ταίρι του και έτσι είναι εύκολο γι’ αυτόν να πάει σε άλλες αγκαλιές. Και φυσικά του είναι ακόμα πιο εύκολο να ανέβει και μια και δυο και τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν κολλάει ο Κριός. Εναλλαγές στην ζωή του να υπάρχουν και να μην βαριέται… Του αρκούν αυτά!

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι γυναίκες που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τον άντρα μιας άλλης!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Αυτές οι γυναίκες είναι κακή επιρροή πάνω σου


Πηγή