Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του άντρα Παρθένου

Ίσως να έχεις ακούσει πολλά για τον άντρα Παρθένο. Και αρκετά από αυτά να ισχύουν όντως, όμως να ξέρεις δεν είναι τόσο άκαρδος και γκρινιάρης όσο τον περιγράφουν. Το ζώδιο αυτό είναι και ρομαντικό όταν θέλει. Αγαπάει πολύ επιλεκτικά και αν προδοθεί, πληγώνεται και εκείνο και πέφτει στα πατώματα όπως και όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Δεν παύει να είναι ένα άτομο με καρδιά που μπορεί να πληγωθεί εύκολα αν κάνει σχέση με την λάθος γυναίκα. Ποιες είναι όμως οι τρείς γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι αρκετά εγωίστρια μέσα στην σχέση της. Ο άντρας Παρθένος, από την άλλη, όταν ερωτευτεί και αγαπήσει πραγματικά, μπορεί να δώσει τα πάντα. Και ρομαντικός μπορεί να γίνει και χαλί να τον πατήσεις. Δεν σταματάει βέβαια να έχει τα γνωστά του ελαττώματα, όμως για την κοπέλα του κάνει πολλά. Η γυναίκα Κριός βαριέται εύκολα, δεν μπορεί την καταπίεση και το πρόγραμμα που της επιβάλλει ο άντρας Παρθένος και πολύ συχνά οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση. Ο χωρισμός είναι θέμα χρόνου και θα αφήσει πληγωμένο τον άντρα Παρθένο, ο οποίος επένδυσε στην σχέση και δεν πήρε πίσω όσα προσδοκούσε.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα που να την κοιτάζει στα μάτια, να την αποθεώνει και να την έχει βασίλισσά του. Ο άντρας Παρθένος μπορεί να την ερωτευτεί για την λάμψη της και τον δυναμισμό της, ωστόσο δεν θα σταματήσει να την επικρίνει και να της τονίζει τα λάθη και τις παραλείψεις της. Για να μην τα πολυλογούμε, αυτό δεν το κάνεις ποτέ σε μια Λιονταρίνα! Την έχεις χάσει το αμέσως επόμενο λεπτό, γιατί πατάς πάνω στον ναρκισσισμό και στον εγωισμό της. Έτσι ο άντρας Παρθένος πολύ σύντομα θα βρεθεί χωρισμένος, να κλαίει για τον χρόνο που χαράμισε μαζί της και να αναρωτιέται τι λάθος έχει κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος και ο άντρας Παρθένος είναι δυο άτομα που εγκεφαλικά επικοινωνούν άψογα. Είναι έξυπνοι και μπορούν να μιλούν για ώρες για όλα! Ωστόσο, όσο καλά και να τα πηγαίνουν στο επικοινωνιακό κομμάτι, ως ζευγάρι «τρώγονται» σαν τον σκύλο με τη γάτα. Η γυναίκα Υδροχόος είναι ανεξάρτητη, θέλει την ελευθερία της γενικότερα και δεν μπορεί να αντέξει την καταπίεση και το «πνίξιμο» του άντρα Παρθένου. Από την άλλη, εκείνος νιώθει ότι η Υδροχοΐνα είναι ψυχρή και ότι δεν τον εκτιμά, ούτε στο ελάχιστο. Εκείνος την δίνει αγάπη και προσοχή κι εκείνη τα «πετά» στα σκουπίδια. Είναι θέμα χρόνου να πληγωθεί ο άντρας Παρθένος από την σχέση αυτή.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που το ταίρι σου σταμάτησε να σε προσέχει!

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!


Πηγή