Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Σκορπιού

Ίσως να έχεις ακούσει πολλά για τον Σκορπιό. Το ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- το πλέον ερωτικό και παθιασμένο. Ακριβώς όμως επειδή είναι παράλληλα και ένα άτομο που εμπιστεύεται δύσκολα, αν κάποια στιγμή κάνει σχέση με το λάθος άνθρωπο, τότε την πατάει… άσχημα. Αν λοιπόν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύει να πληγωθεί πολύ και να πονέσει. Ποιες είναι όμως οι τρείς “λάθος” γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας ανάμεσα σε έναν άντρα Σκορπιό και σε μια γυναίκα Κριό μπορεί να είναι κεραυνοβόλος. Ωστόσο, στο ζευγάρι αυτό είναι τόση η ενέργεια του Άρη (κυβερνήτης του Κριού, συγκυβερνήτης του Σκορπιού) που σύντομα η σχέση τους μετατρέπεται σε… πόλεμο. Είναι αυτό που αναρωτιόταν και η Βίσση στο τραγούδι της «έρωτα ή πόλεμο, τι ζητάς από τα δυο». Ο Σκορπιός θα την «πατήσει» άσχημα με την γυναίκα αυτή και θα πληγωθεί, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί την ανεξάρτητη φύση της, τα νεύρα της, την ειλικρίνειά της και την επιθυμία της να έχει το πάνω χέρι σε όλα.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και αν η αέρινη φύση του Δίδυμου μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον ενός Σκορπιού και να τον ενθουσιάσει, η σχέση τους μόνο σε… δράμα μπορεί να καταλήξει. Και αυτό γιατί η γυναίκα Δίδυμος είναι υπερβολικά ελεύθερη για εκείνον. Αλλάζει γνώμη στο λεπτό και βαριέται απίστευτα εύκολα. Δεν αντέχει την dark πλευρά του, αλλά και το γεγονός ότι είναι απίστευτα εσωστρεφής και λιγομίλητος. Ο Σκορπιός μετά από μια τέτοια σχέση, θα μαζεύει τα κομμάτια του και θα τα βάζει με τον εαυτό του για την λάθος επιλογή που έκανε και του στοίχισε τόσο πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως και η γυναίκα Κριός, αλλά και η γυναίκα Δίδυμος, έτσι και η Τοξοτίνα είναι υπερβολικά ελεύθερος άνθρωπος για τα γούστα ενός Σκορπιού. Από τη μια τον τραβά όλο αυτό το κομμάτι της δύναμης και της ανεξαρτησίας και από την άλλη τον πληγώνει που δεν μπορεί να την ελέγξει και να έχει εκείνος το πάνω χέρι στην σχέση. Η Τοξοτίνα δεν μπορεί την καταπίεση και την «μαυρίλα» του Σκορπιού. Μπορεί να την γοητεύσει το πάθος και η σεξουαλική του πλευρά, αλλά η καθημερινότητα μαζί του είναι ανυπόφορη και αργά ή γρήγορα «φεύγει». Και ο Σκορπιός μένει πίσω να κλαίει για τον χαμένο έρωτά του και το πόσο έξω έπεσε στις εκτιμήσεις του.

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Σκορπιό

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Σκορπιό

10 πράγματα που βγάζουν τους Σκορπιούς από τα ρούχα τους


Πηγή