Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Αιγόκερω

Ίσως να έχεις ακούσει πολλά για τον ΑιγόκερωΤο ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- ένα από τα πλέον… δύσκολα άτομα και μάλιστα ένα από τα πιο… ψυχρά. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αιγόκερως θέλει να πιστεύεις ότι είναι “σκληρός” σαν πέτρα, ότι δεν έχει συναισθήματα, ότι δεν είναι ρομαντικός και ότι δεν πονάει για να μπορεί να προφυλάσσει τον εαυτό του από τον πόνο και την εκμετάλλευση. Ωστόσο αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύει να πληγωθεί πολύ και να πονέσει. Ποιες είναι όμως οι τρείς “λάθος” γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός θα μαγέψει αρχικά τον άντρα Αιγόκερω. Είναι δυναμική, ανεξάρτητη, έξυπνη και παθιασμένη. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τον ιντριγκάρουν και να τον κάνουν να την ερωτευτεί. Ωστόσο ανάμεσά τους σύντομα θα έρθει η ρήξη και οι καυγάδες. Και αυτό γιατί στην σχέση θέλουν να είναι και οι δυο… αρχηγοί. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και φυσικά να έχουν την τελευταία λέξη σε όλα. Είναι βέβαια και ένας ακόμα παράγοντας που θα τους φέρει…αντιμέτωπους. Το γεγονός ότι είναι εξίσου ανταγωνιστικοί ως άνθρωποι. Η σχέση αυτή δεν θα έχει διάρκεια και ο άντρας Αιγόκερως θα πληγωθεί αρκετά, γιατί η γυναίκα Κριός δεν είναι… εύκολος «αντίπαλος» για εκείνον.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι… πρόκληση αρχικά για τον άντρα Αιγόκερω. Έχει έναν «αέρα» που μπορεί να του πάρει τα μυαλά και να τον ενθουσιάσει. Είναι δυο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί και σε εκείνη βρίσκει στοιχεία που λείπουν από τον δικό του χαρακτήρα και τον συμπληρώνουν. Για… λίγο όμως θα κρατήσει ο έρωτας και η καλοπέραση ανάμεσά τους. Ο άντρας Αιγόκερως γενικά δεν αφήνεται στο να τον συνεπάρει το πάθος, λειτουργεί με λογική, είναι πρακτικός στην ζωή του και θέλει όλα να είναι οργανωμένα. Η γυναίκα Δίδυμος από την άλλη πάλι, δεν θέλει τίποτα από όλα αυτά, ούτε μπορεί να καλύψει αυτές του τις απαιτήσεις. Οπότε οι τσακωμοί, οι εντάσεις και οι καυγάδες θα είναι συνεχόμενοι και δεν θα υπάρχει εύκολα ηρεμία ανάμεσά τους. Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

ΛΕΩΝ

Φωτιά και λάβα είναι η γυναίκα Λέων και αυτό μπορεί να «τρελάνει» έναν άντρα Αιγόκερω. Είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που ξέρει τι θέλει, αλλά και πώς να ξεχωρίσει και να μαγνητίσει τα βλέμματα. Γενικά οι δυναμικές γυναίκες τραβάνε την προσοχή του άντρα Αιγόκερω. Εκείνη εντυπωσιάζεται από τον επίσης επιβλητικό χαρακτήρα του και το πιο πιθανό είναι να γίνουν ζευγάρι. Αλλά θα παραμείνουν ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, γιατί δεν θα αργήσουν να έρθουν οι τσακωμοί και οι εντάσεις. Η γυναίκα Λέων είναι εξωστρεφής και θέλει να επιδεικνύεται, σε αντίθεση με τον άντρα Αιγόκερω που προσέχει πολύ την εικόνα του και δεν θέλει να δίνει κανένα δικαίωμα σχολιασμού.

Διάβασε επίσης:

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Αιγόκερω

10 επίθετα που χαρακτηρίζουν τον Αιγόκερω


Πηγή