Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά του Υδροχόου

Μάλλον έχεις ακούσει πολλά για τον ΥδροχόοΤο ζώδιο αυτό θεωρείται από πολλούς -και όχι άδικα- ένα από τα πλέον… δύσκολα άτομα και μάλιστα ένα από τα πιο… ψυχρά. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Υδροχόος θέλει να πιστεύεις ότι είναι “σκληρός” σαν πέτρα, ότι δεν έχει συναισθήματα, ότι δεν είναι ρομαντικός και ότι δεν πονάει για να μπορεί να προφυλάσσει τον εαυτό του από τον πόνο και την εκμετάλλευση. Ωστόσο αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες που θα σου αναφέρουμε, κινδυνεύει να πληγωθεί πολύ και να πονέσει. Ποιες είναι όμως οι τρείς “λάθος” γυναίκες του ζωδιακού που μπορούν να του ραγίσουν την καρδιά;

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος και Υδροχόος είναι δύο ζώδια με πολύ διαφορετική προσέγγιση σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα αγάπης και σχέσεων.  Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός και προτιμά μια old school σχέση. Θέλει τα πράγματα να εξελίσσονται αργά και σταθερά. Σε αντίθεση με τον Υδροχόο, ο οποίος είναι αρκετά προοδευτικός και ανοιχτόμυαλος. Δεν ζει με βάση τους κανόνες και δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις. Ο γάμος δεν είναι… ψηλά στη λίστα του, σε αντίθεση με τον Ταύρο που θέλει οικογένεια, σπιτικό και παιδιά. Ο Υδροχόος επικεντρώνεται περισσότερο στον εαυτό του και στους φίλους του, παρά στην σχέση του και αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει την γυναίκα Ταύρο έξαλλη. Και ζηλιάρα βεβαίως, διότι είναι αρκετά κτητική και τον διεκδικεί με κάθε τρόπο. Η σχέση ανάμεσά τους δεν θα έχει μέλλον και θα διαλυθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν όλα αυτά τα προβλήματα στην επιφάνεια.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι απέναντι από τον Υδροχόο και αυτό λέει πολλά. Υπάρχει μια φυσική έλξη ανάμεσά τους και σε κάποια σημεία συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, ωστόσο είναι τόσο αντίθετοι σαν χαρακτήρες και σαν φύση. Είναι και οι δυο κοινωνικοί, γοητευτικοί και κατά πάσα πιθανότητα η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών. Η Λιονταρίνα έλκεται από το έξυπνο μυαλό του Υδροχόου, ενώ και στο κρεβάτι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Η Λιονταρίνα βάζει το πάθος και ο Υδροχόος τις νέες ιδέες και την συνεχόμενη ανανέωση. Μπορεί τα δυο αυτά ζώδια όταν ξεκινήσει η σχέση τους να ενθουσιαστούν ο ένας με τον άλλο, ωστόσο η συνέχεια δεν αναμένεται να είναι το ίδιο καλή. Τα προβλήματα ξεκινούν από το γεγονός ότι είναι και οι δυο ισχυρογνώμονες και δεν συμβιβάζονται εύκολα. Ούτε χατίρια κάνουν, με αποτέλεσμα στην σχέση αυτή να λείπει ο συμβιβασμός. Οι καυγάδες για να περάσει ο καθένας το δικό του είναι διαρκείς και με ένταση. Αργά ή γρήγορα θα κουραστούν από όλη αυτή την τοξικότητα και θα χωρίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα μπορεί να επικοινωνήσει πολύ καλά με τον Υδροχόο σε πνευματικό επίπεδο. Γι’ αυτό και υπάρχει άμεση έλξη ανάμεσά τους με το πρώτο «χαίρω πολύ». Αρχικά η μυστηριώδης φύση της Σκορπίνας συνεπαίρνει τον Υδροχόο, ο οποίος θέλει σαν τρελός να την μάθει και να την καταλάβει. Μαγνητίζεται και… υπνωτίζεται θα λέγαμε. Και η Σκορπίνα από την άλλη εντυπωσιάζεται από τις γνώσεις του, τον αέρα υπεροχής του, το μυαλό του και το χιούμορ του. Την εξιτάρει η διαφορετικότητά του, ωστόσο ο Υδροχόος είναι υπερβολικά ελεύθερο άτομο για τα δικά της γούστα. Είναι ο άντρας που δεν απολογείται, δεν δίνει λογαριασμό και δεν δέχεται… «χαλινάρι». Για την Σκορπίνα όμως, το να έχει τον έλεγχο σε μια σχέση και στην ζωή της γενικά, είναι το Α και το Ω και με τον Υδροχόο αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Άρα και η σχέση δεν μπορεί να κρατήσει παρά ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή