Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν τον παραδοσιακό άντρα

Και τι εννοούμε με αυτό; Δεν αρκεί μόνο ο άντρας αυτός να είναι φερέγγυος, να τις αγαπά και να είναι ένας καλός πατέρας. Πρέπει να είναι αυτό που λέμε η «κολώνα του σπιτιού». Να δίνει λύσεις, να «πιάνουν τα χέρια του» και να αποπνέει σεβασμό στην ίδια και στους γύρω του. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε και να τις αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός μπορεί να είναι δυναμική από μόνη της, ωστόσο θέλει να έχει στο πλευρό της έναν άντρα ο οποίος να είναι ακόμα πιο δυναμικός από εκείνη. Θέλει να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Να είναι ο άντρας που θα κάνει τα μερεμέτια στο σπίτι για παράδειγμα. Που θα μπορεί να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται, να την υπερασπιστεί και δίπλα του να νιώθει σίγουρη και ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα τον οποίο θα σέβεται και θα θαυμάζει. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει εκείνος να είναι πιο δυναμικός από εκείνη, να είναι αποφασιστικός, δημιουργικός και να της δίνει την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας. Ότι με εκείνον στο πλευρό της δεν έχει να φοβάται τίποτα γιατί «καθαρίζει» αυτός για όλα! Είναι δηλαδή ένας άξιος βασιλιάς στο πλευρό της βασίλισσας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για την γυναίκα Αιγόκερω, είναι πολύ σημαντικό ο σύζυγός της να είναι ένα άτομο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Ότι αν εκείνη για παράδειγμα χρειαστεί να αφοσιωθεί στην καριέρα της, εκείνος θα τα καταφέρει να στηρίξει το σπίτι και τα παιδιά και κατ’ επέκταση τα δικά της όνειρα. Θέλει ο άντρας της να είναι old school, να μπορεί να κάνει μερεμέτια στο σπίτι και γενικότερα να δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή