Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Οι γυναίκες του ζωδιακού που συμμαχούν με την πεθερά για να καταφέρουν τον άντρα τους

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, φροντίζουν από την πρώτη στιγμή να έχουν πολύ καλή σχέση με την πεθερά τους. Κάνουν υπομονή, δεν τσακώνονται μαζί της, της κάνουν και κάποια χατίρια και γίνονται κατά κάποιο τρόπο μέχρι και φίλες. Και μιας και είναι καλές φίλες, όταν έχουν κάποιο πρόβλημα με τον άντρα τους, τότε πηγαίνουν και ζητούν βοήθεια από την πεθερά τους για να τους το λύσει. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς με το που θα γνωρίσει την πεθερά της, θα φροντίσει να γίνει αγαπητή και αρεστή. Είναι άλλωστε και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος, δεν θέλει κόντρες, δεν αντιμιλάει, δεν δημιουργεί έχθρες και ανταγωνισμούς και πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει με πλάγιους τρόπους. Αν λοιπόν στην σχέση της με τον άντρα της η Ψαρίνα δει τα… σκούρα, τότε δεν θα διστάσει λεπτό να στραφεί στην πεθερά της και να ζητήσει βοήθεια. Έχει τον τρόπο της να την πάρει με το μέρος της… Αυτός που δεν ξέρει από πού του πρωτοέρχονται οι «σφαλιάρες» είναι ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια συμμαχία που δεν μπορεί με τίποτα να την κερδίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος τρέφει γενικά σεβασμό για τα πεθερικά της. Τα θεωρεί όπως και να έχει, οικογένεια. Είναι αρκετά σύνηθες να έχει καλή σχέση με την μητέρα του άντρα της και να τα πηγαίνουν καλά οι δυο τους. Επειδή λοιπόν τα πηγαίνουν καλά και η πεθερά της την συμπαθεί, δεν θα διστάσει να πάει και να της μιλήσει για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει με τον άντρα της και να της ζητήσει την βοήθειά της. Και θα την πάρει! Και στο τέλος θα περάσει το δικό της και ο αντρούλης της δεν θα έχει καταλάβει καν από πού του ήρθε και πώς τα κατάφερε και τον τούμπαρε έτσι…

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός δεν τσακώνεται ποτέ και με κανέναν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν εκνευρίζεται ή ότι δεν θέλει να περάσει το δικό της. Τι κάνει λοιπόν; Βάζει τα μεγάλα μέσα… Βάζει κάποιον άλλο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Αν δει ότι ζορίζεται, θα πάει στην πεθερά της και θα της ζητήσει να την βοηθήσει με το θέμα που έχει με τον άντρα της. Θα της πει την κλασική ατάκα «εσύ τον ξέρεις καλύτερα, ξέρεις πώς να του το πες, πώς να του το φέρεις»… Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος για την γυναίκα Ζυγό!

Διάβασε επίσης:


Πηγή