Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Οι «δεδομένες» του ζωδιακού, που εκτιμήθηκαν, μόνο όταν είπαν το «αντίο»

Δεν είναι λίγοι οι άντρες εκείνοι που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την γυναίκα που έχουν στο πλευρό τους. Από ένα σημείο και μετά μέσα στην σχέση, την παραμελούν, την έχουν δεδομένη και δεν προσπαθούν καθόλου για να την ευχαριστήσουν ή να την κάνουν να αισθανθεί ποθητή και απαραίτητη. Όταν, λοιπόν, η γυναίκα αυτή αποφασίσει να φύγει από κοντά τους και να τους πει το οριστικό «αντίο», τότε καταλαβαίνουν τι είχαν και τι… έχασαν. Υποφέρουν, πονάνε και της ζητάνε είτε να μην φύγει, είτε να γυρίσει πίσω, αλλά γι’ αυτήν είναι πια αργά. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια λατρεύονται μετά τη, φυγή τους από την σχέση.

ΚΡΙΟΣ

Όταν μια γυναίκα Κριός είναι ερωτευμένη, δίνει τα πάντα στον αγαπημένο της και μάλιστα χωρίς μέτρο! Δεν κρύβει τα συναισθήματά της, φροντίζει τον σύντροφό της και βάζει όλη της την ενέργεια στην σχέση της. Αν ο σύντροφός της για κάποιο λόγο, από ένα σημείο και μετά, γίνει… ψυχρός και αρχίσει να την παραμελεί, τότε και εκείνη από «φωτιά», γίνεται «πάγος» και τον αναγκάζει να δει μια πλευρά του εαυτού της που δεν θα ήθελε. Η γυναίκα Κριός, αν νιώσει ότι την έχεις δεδομένη, λέει εύκολα το «αντίο» και δεν γυρίζει πίσω, με αποτέλεσμα ο σύντροφός της, όταν καταλάβει το λάθος του και το τι έχασε, να «χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο». Τότε βέβαια θα είναι… αργά για να σωθεί η σχέση τους.

ΛΕΩΝ

Η γυναίκα Λέων είναι «βασίλισσα» και θέλει και ο άντρας που έχει στο πλευρό της να νιώθει και εκείνος «βασιλιάς». Τι συμβαίνει όμως όταν αρχίσεις να αγνοείς την «βασίλισσα», να την έχεις δεδομένη και να μην της συμπεριφέρεσαι σωστά; Εκείνη γίνεται έξαλλη, δεν το ανέχεται και σου δείχνει με το δάχτυλο την πόρτα της εξόδου. Θέλει την αμέριστη προσοχή σου και να της αποδεικνύεις κάθε μέρα πόσο την αγαπάς και την νοιάζεσαι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος, από το να την θεωρήσεις δεδομένη. Έχασες. Και θα καταλάβεις πόσο χαμένος είσαι, όταν σου πει «αντίο» κι εσύ θα τρέχεις να παρακαλάς για να ξαναγυρίσει.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων, που τις περισσότερες φορές δίνει και δεν ζητάει ανταλλάγματα. Είναι μια γυναίκα με συναίσθημα και θέλει να περιποιείται το ταίρι της. Κάποιες φορές, ναι, γίνεται υπερπροστατευτική, γκρινιάρα και λίγο… «κλαψιάρα». Αυτό κουράζει τον σύντροφό της και ίσως η συμπεριφορά της αυτή να οδηγήσει και στον χωρισμό. Όταν όμως χωρίσει από μια γυναίκα Καρκίνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα του λείψουν όλα όσα εκείνη σου έδινε. Και έδινε πολλά… Θα την αναζητήσει και θα εκτιμήσει αυτά που τότε μπορεί να του φαίνονταν υπερβολικά ή ότι τον «έπνιγαν». Η αξία της, δυστυχώς, πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται την κατάλληλη στιγμή, αλλά μετά την φυγή της.

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός λειτουργεί για το “εμείς”. Θέλει να είναι καλά το ταίρι της, να το βλέπει χαρούμενο και κάνει τα πάντα για να υπάρχει η ισορροπία, η αρμονία και η αγάπη στην σχέση της. Πολλές φορές καταπιέζεται και κάνει πίσω σε διάφορα θέματα για το… κοινό καλό. Η συμπεριφορά της αυτή την κάνει αρκετά συχνά να γίνεται δεδομένη και η αξία της δεν αναγνωρίζεται. Αντιθέτως, υποτιμάται. Όταν όμως μια γυναίκα Ζυγός σου πει το οριστικό αντίο”, τότε πραγματικά θα καταλάβεις τι διαμάντι έχασες. Θα δεις με τον πιο σκληρό τρόπο τι είχες και το άφησες να φύγει μέσα από τα χέρια σου. Θα κλαις και θα παρακαλάς για να γυρίσει, αλλά τότε το πουλάκι θα έχει οριστικά πετάξει.

Διάβασε επίσης:

3 ζωδιακά ζευγάρια που η αγάπη τους θα κρατήσει και 3 που θα το διαλύσουν αμέσως

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που έχουν τους άντρες συνεχώς στο τρέξιμο

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι φτωχοί στα λόγια και πλούσιοι σε πράξεις!


Πηγή