Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι ερωτικές επιδόσεις του Δίδυμου – Τι να περιμένεις και με τι θα απογοητευτείς;

Η σεξουαλική πράξη για τους Διδύμους ξεκινάει από το κεφάλι και μετά πάει στο σώμα. Στο μυαλό τους η στοργή και η αγάπη δεν συνδέονται απαραίτητα με το σεξ. Μπορεί να φαίνονται «ανήθικοι», ωστόσο, η αλήθεια είναι έχουν τον δικό τους κώδικα που συχνά βασίζεται στη λογική και όχι στα συναισθήματα.

Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες του ζωδίου έχουν την ικανότητα να αποκολλούνται από τα συναισθήματά τους, ενώ είναι συνηθισμένο να έχουν παραπάνω από έναν εραστή ή ερωμένη ή να έχουν επιδοθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους σε ένα ménage a trois. Να θυμάσαι ότι τα πράγματα που άλλοι θεωρούν περίεργα ή και «τραβηγμένα» για τους Δίδυμους ίσως είναι συνηθισμένα, καθώς θέλουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες, στάσεις ή ό,τι έχουν διαβάσει στα εγχειρίδια του σεξ.

Πώς να ερεθίσεις έναν Δίδυμο

Οι Δίδυμοι έχουν έντονη την τάση για πειραματισμούς που μπορεί να τους φτάσει… σε άλλα επίπεδα, ακόμα σε παιχνίδια σεξουαλικής ισχύος. Το σεξ και η φαντασίωση συνδέονται στενά, οπότε είναι εύκολο να ερεθιστούν με ένα role-playing, με bondage, με sex toys, αλλά και ταινίες πορνό. Αν θέλεις να διεγείρεις τον/ην Δίδυμό σου, μπορείς να κλείσεις ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που διαθέτει μεγάλο καθρέφτη. Η ιδέα να κοιτάζεστε μέσα στον καθρέφτη ενώ κάνετε σεξ είναι εξ ίσου ερεθιστική για αυτόν/η.

Ερωτογενείς Ζώνες του Διδύμου

Όσον αφορά τις ερωτογενείς ζώνες του, ίσως το πιο ευαίσθητο σημείο του είναι τα χέρια του. Αν θέλεις να του αυξήσεις τη σεξουαλική επιθυμία, ρούφηξε ένα-ένα τα δάκτυλά και στη συνέχεια σύρε τη γλώσσα σου από το μπράτσο μέχρι τον ώμο του. Επιπλέον, του αρέσει να χρησιμοποιούν τη γλώσσα και το στόμα του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Άφησε τα χείλη του να αναλάβουν τα ηνία και θα διαπιστώσεις ότι είναι ειδικός στον… συγκεκριμένο τομέα.

Ταιριαστοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Ζυγός, Λέων, Υδροχόος, άλλος Δίδυμος

Αγαπημένη στάση στο σεξ: «Face to face» και «στα όρθια»!

Διάβασε επίσης: Πώς να εκδικηθείς έναν Δίδυμο

5 λόγοι για να ερωτευτείς έναν Δίδυμο!

 

Πηγή