Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι στατιστικές μίλησαν! Αυτά τα 6 ζευγάρια ζωδίων είναι πιο επιρρεπή στην απιστία!

Σαφώς, το πόσο άπιστος ή άπιστη είναι κάποιος/α είναι θέμα γενεθλίου ωροσκοπίου, όπως επίσης και τα ζητήματα σχέσεων έχουν να κάνουν με τη συναστρία δύο ζωδίων. Ωστόσο, όπως έδειξαν οι στατιστικές, αυτά τα 6 ζωδιακά ζευγάρια, αν σμίξουν, το πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στην απιστία και μάλιστα κατά 90%!

Ποια είναι;

Κριός με Ταύρο

Ο ένας κυβερνάται από τον Άρη, ο άλλος από την Αφροδίτη, λογικό είναι να υπάρχει μια έντονη έλξη ανάμεσά τους, εκτός του ότι, επειδή είναι «γείτονες» όλο και κάποιους κοινούς πλανήτες θα έχουν. Ωστόσο, ο Ταύρος παρεξηγεί συχνά το ταμπεραμέντο του Κριού και θεωρεί ότι τον κερατώνει. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι αυτός που θα απιστήσει, αναζητώντας τη σιγουριά κάπου αλλού, καθότι πιστεύει ότι μονογαμία και Κριός είναι ασύμβατες έννοιες!

Δίδυμος με Ζυγό

Καθώς είναι και οι δυο ζώδια του αέρα, με το που θα συναντηθούν, θα γοητεύσει ο ένας τον άλλο. Επιπλέον, ο Ζυγός ενθουσιάζεται με το μυαλό, το χιούμορ και την κοινωνικότητα του Δίδυμου. Ωστόσο, για κάποιο λόγο πιστεύει ότι είναι αμοιβαίο και επιμένει σε ένα μοντέλο σχέσης που για τον Δίδυμο είναι ασύμβατο. Αυτό μπορεί πραγματικά να προκαλέσει ένταση στη σχέση και μια τάση προς αναζήτηση νέου συντρόφου είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά, όσο ακόμα είναι νωρίς και δεν υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο.

Καρκίνος με Αιγόκερω

Τα δύο απέναντι ζώδια, που συχνά οι αστρολογικές αναφορές λένε ότι είναι το τέλειο ζευγάρι. Όμως αυτό δεν ισχύει ή τουλάχιστον δε φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Σαφώς έλξη ανάμεσά τους υπάρχει, ωστόσο, αν πρόκειται για γυναίκα Αιγόκερω με άντρα Καρκίνο, το να βαρεθεί η πρώτη τη γκρίνια του δεύτερου ή το να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του, καθώς κατά βάθος ψάχνει μια χαρωπή νοικοκυρά, μάνα και μαγείρισσα, οπότε το να το διαλύσουν σύντομα είναι πολύ πιθανό. Ποιος από τους δυο θα απιστήσει; Η πλάστιγκα γέρνει στον… Καρκίνο. (Ωχ!)

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

Λέων με Τοξότη

Στα δύο αυτά ζώδια της φωτιάς θα υπάρξει αυτόματη έλξη, αλλά και… ζήλια. Το ότι τα βρίσκουν στην κρεβατοκάμαρα δεν αρκεί στον Λέοντα που θέλει να έχει την αποκλειστική προσοχή του Τοξότης, ο οποίος είναι σε συνεχή κίνηση, με τα αρκετά του ενδιαφέροντα και τους ανθρώπους που κάνει παρέα. Είναι θέμα χρόνου ο έρωτάς τους να καταλήξει σε πόλεμο. Παρά την χημεία μεταξύ τους, ο Τοξότης είναι αυτός που θα την κάνει για άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα.

Σκορπιός με Ιχθύ

Πιστεύεις ότι τα δυο αυτά ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, αλλά το μεταξύ τους πάθος δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δε θα οδηγήσει τον έναν από τους δύο στην απιστία. Η πραγματικότητα είναι ότι είναι μυστικοπαθείς, κρατούν πράγματα για τον εαυτό τους και είναι ο Ιχθύς αυτός που θα νιώσει πρώτος την πίεση, καθώς ο συνεχής έλεγχος του Σκορπιού, οι κατηγορίες του και η έλλειψη εμπιστοσύνης θα τον σπρώξουν στο να δικαιώσει τους φόβους του.

Υδροχόος με Παρθένο

Έχουν διαφορετικά αλλά παρόμοια χαρακτηριστικά, εξ ου και η άμεση έλξη κυρίως του Υδροχόου προς την Παρθένο, που έχει αυτό το κάτι που μεν τον εκνευρίζει, δε τον εξιτάρει γιατί διαφέρει από τον ίδιο. Ωστόσο, η Παρθένος δεν εκτιμά τον αυθορμητισμό του Υδροχόου, ούτε τη φιλική του διάθεση προς όλους, ακόμα και σε πρώην, οπότε η γκρίνια δε θα αργήσει να έρθει. Και ναι, αυτός που είναι πιο εύκολο να ενδώσει και να απιστήσει είναι ο Υδροχόος.


Πηγή